Kristalni zvončki za ljubezen srečo in zdravje, ki so narejeni iz najčistejšega kristala iz Rogaške Slatine, kembelj je srebrn in ga je po naročilu izdelala Zlatarna Celje, za kvaliteto dragih in poldragih kamnov pa jamči podjetje Rakovc Min, d.o.o. Napis iz plemenite kovine platine, ki je na vsakem zvončku, je v latinščini. Latinski jezik že sam po sebi oddaja izredno močno vibracijo. Vsi romanski jeziki namreč izhajajo iz latinščine, mnogo besed z latinskim korenom pa je moč najti v drugih sodobnih jezikih, tudi v slovenščini.

S pomočjo zvončkov lahko informirate vodo, ki jo pijete ali hrano, ki jo nameravate použiti. S cingljanjem zvončka se namreč sproži pozitivna vibracija, ki vpliva (resonira) na tekočino v hrani in tako poskrbi, da je vse kar vnašate vase, dobro za vas in vaše telo. Priporočam, da za to uporabite zvonček ZDRAVJE, lahko pa tudi zvonček LJUBEZEN ali zvonček SREČA.

Zvončke pa lahko uporabite tudi, da razbremenite situacijo v kateri se nahajate, iz doma očistite negativno energijo, preženete zlo ter ustvarite ugodne pogoje za zdravje, ljubezen in srečo.

Z zvončki izredno učinkovito očistimo tudi vse vrste poslovnih prostorov.

O vplivu zvoka zvonjenja na energijo telesa: Zvok je umetnost preoblikovanja frekvenc in njihovih energij. Je pripomoček za dvig zavesti in rahločutnosti čutil, za zdravljenje subtilnih in astralnih teles ter fizičnega telesa. Na nas deluje na nezavedni in zavedni ravni. Vibracija zvončkov je ključ do vrat srca in duše.

Kristal pa je edina snov, ki prevaja zvok in ga pretvori v svetlobo.

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled YouTube tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
Sprejmem