Zdravje doma (In domum sanitas), zdravje v duši (In animam sanitas), zdravje v odnosih (In necessitudines sanitas).

Z zvončkom pozvonimo trikrat. Priporočljivo je, da to opravite ob sončnem vzhodu. Trije kristali v zvončku so simbol za Sveto Trojico: Oče, Sin in Sveti Duh.

Zvonček primemo za paličico (vseeno, s katero roko) in pozvonimo. Če se bodo kristali zavrteli po notranji strani zvončka ali zacingljali, pomeni, da bo naša želja (prošnja) uslišana, saj se v vsakem primeru sproži vibracija.

Vibracija tega zvončka bo iz prostora odstranila negativne informacije in prek vibracije kristala kamene strele pritegnila vibracijo zdravja, ki pozitivno deluje na vse čakre.

Kamena strela je eden najčistejših kristalov z ogromno močjo energijskega delovanja na ljudi, živali in rastline. Čisti in nevtralizira. Pomemben je v zdravilstvu, kozmetiki, bioenergiji in kristaloterapiji, kjer pospešuje delovanje drugih kristalov. Odpira globljo zavest in spodbuja razvoj mističnih ter spiritualnih sposobnosti. Njegova energija veča in krepi avro, uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, krepi vitalnost, povrne smisel življenju ter vliva voljo in življenjsko moč.

Zvonček s kristalom kamene strele bo z zvonjenjem privabil v vaš dom zdravje in veliko dobre energije.

Z zvončkom za ZDRAVJE lahko zvonite tudi nad bolnikom in takoj boste opazili, da je ozračje v prostoru veliko boljše.

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled YouTube tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
Sprejmem