Nalaganje...

ENERGETSKA TERAPIJA ZA ŽIVALI

Na podoben način kot pri ljudeh delam terapijo Energetsko uglaševanje tudi na živalih in dosegam izjemne rezultate. Živali sicer ne razumejo jezika, odzivajo pa se na energijo.

Energetsko uglaševanje je izredno močna in učinkovita terapija, ki povrne živali izgubljeno energijo in na mentalnem telesu spodbudi fizično telo, da samo poišče najustreznejše rešitve zase. Elena Sofia Seničar izvaja terapijo na daljavo s pomočjo fotografije bolne živali (fotografija cele živali od strani in tudi glava), ki traja 7 dni zapored brez prekinitve, po 30 minut. Priporočljivo je, da med postopkom terapije žival čimbolj miruje. Terapevtka vas bo vsak dan poklicala in se pozanimala o fizičnem stanju živali. Stranski učinki na terapijo lahko pri živali povzročijo bruhanje (stabilizira se imunski sistem), drisko (čiščenje jeter) ali krvavi urin (čiščenje ledvic), srbečico, razdražljivost …

Vse to traja kak dan, potem te težave izzvenijo.

Torej lahko pride kak dan med terapijo (lahko 1. ali 7. dan, kadarkoli vmes) pri vašem ljubljenčku do spremembe. Vendar ni vzroka za strah, saj se telo le čisti. Poskrbite, da bo žival pila čimveč vode. Najpomembneje pa je, da se s terapijo umiri psiha živali. Terapije energetsko uglaševanje še posebej priporočam za živali, ki izhajajo iz zavetišč, ki so bile v preteklosti zlorabljene ali ki so jih novemu oddali prejšnji lastniki. S terapijo se žival popolnoma pomiri in lažje sprejme novo okolje ter se prilagodi na novo življenje.

Ne morem nadomestiti telesne ali mehanske okvare (manjkajoči ud). Če žival ni rojena s telesno okvaro, pa se da veliko popraviti.

V težkih primerih je treba terapijo ponoviti po treh mesecih, sicer pa program drži 7 mesecev. V tem času se telo živali, torej ves organizem, popolnoma obnovi.

Elena Sofia Seničar je priznana energetska terapevtka, ki s svojim delovanjem dosega presunljive rezultate. Iz matrice mentalnega telesa živali prebere informacije o fizični okvari telesa in organov, izbriše negativne informacije ter ji tako povrne izgubljeno energijo, njeno telo pa spodbudi, da samo poišče najustreznejše rešitve zase.

Ob smrti ljubljenčkov pa Elena Sofia Seničar pomaga tudi žalujočim lastnikom, ki nikakor ne morejo preboleti izgube in se posloviti od poginule živali.

Pred slabimi vibracijami in negativnimi frekvencami živali lahko zavarujete tudi z energetskim obeskom ElenaS, ki ščiti njihovo biopolje, spodbuja njihov imunski sistem, zmanjšuje stres in jim daje zdravo energijo za dolgo življenje.

Za svoje delovanje je Elena Sofia Seničar pridobila tudi Certifikat (bio)energijskega delovanja na človeka s strani svetovno priznanega inštituta Bion, inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo. Pri njih je opravljala energijski vpliv na ritem dihanja, energijski vpliv na energijske centre in energijski vpliv na vodo.

energetska terapija za živali
energetska terapija za živali
energetska terapija za živali - certifikat