Nalaganje...

KRISTALNI ZVONČKI

Neka gospa je zalivala vrt, ko je pred svojo hišo zagledala tri starce. Ni jih poznala, vendar jih je vseeno ogovorila: »Ne poznam vas, a videti ste lačni. Prosim, vstopite in pojejte kaj.«
Starci so vprašali: »Je vaš mož doma?«
Odgovorila je, da ga ni. »Potem pa ne moremo vstopiti,« so rekli.
Zvečer se je mož vrnil in žena mu je povedala, kaj se je zgodilo. »Potem pa jim le povej, da sem se vrnil in jih povabi naprej!« je predlagal mož.
»Na žalost ne moremo vsi hkrati sprejeti vabila,« so razložili starčki, ko jih je žena povabila v hišo.
»Zakaj ne?« je bila radovedna.
Eden od treh pokaže na prvega starčka: »Njegovo ime je ZDRAVJE.« Potem pokaže na drugega: »To je LJUBEZEN.« Na koncu predstavi še sebe: »In jaz se imenujem SREČA. Pojdite k možu in skupaj se odločita, katerega od nas bosta povabila naprej.« Žena se je vrnila v hišo in možu prenesla sporočilo.
Bil je navdušen: »Povabi ZDRAVJE, da napolni našo hišo.«
Vendar z njegovim predlogom ni bila zadovoljna. »Zakaj ne bi povabila SREČE?«
Njuna hči, ki je prisluškovala pogovoru, je pritekla vsa vznemirjena: »Naj nas obišče LJUBEZEN. Naj bo naš dom izpolnjen z njo.«
»Poslušajva nasvet najine hčere,« je mož rekel ženi. »Pojdi ven in prosi LJUBEZEN, naj bo naš gost.« Žena je storila tako in pozvala starca, naj se jim pridruži.
LJUBEZEN je sedel v svoj invalidski voziček in se počasi odpravil proti hiši. Tudi druga dva sta se nemo odpravila za njim. Presenečena žena vpraša ZDRAVJE in SREČO: »Jaz sem povabila samo LJUBEZEN. Zakaj prihajata tudi vidva?«
Starci so v en glas odgovorili: »Če bi povabila ZDRAVJE ali SREČO, bi druga dva ostala zunaj. Ker pa si povabila LJUBEZEN, greva tudi midva. Vedno greva kamor koli gre on.«

Nauk te zgodbe je, da potrebujemo samo LJUBEZEN, saj je le to smisel našega življenja. Vse, kar počnemo je ljubezen: ljudje se odločajo za skupno življenje iz ljubezni, otrok se rodi iz ljubezni, se vzgaja iz ljubezni in ljubezen čutimo tako do ljudi, živali, narave ali pa svojega dela, … vendar ob tem ne smemo pozabiti sebe!

V vsakem domu morajo prebivati LJUBEZEN, ZDRAVJE in SREČA. Najpomembneje je, da ljubimo najprej sebe, kati šele potem smo sposobni dati ljubezen tudi drugim. IMEJTE SE RADI in BODITE SREČNI!

Zato smo za vas izdelali ZVONČKE za ZDRAVJE, LJUBEZEN IN SREČO, ki so narejeni iz najčistejšega kristala iz Rogaške Slatine, kembelj je srebrn in ga je po naročilu izdelala Zlatarna Celje, za kvaliteto dragih in poldragih kamnov pa jamči podjetje Rakovc Min, d.o.o. Napis iz plemenite kovine platine, ki je na vsakem zvončku, je v latinščini. Latinski jezik že sam po sebi oddaja izredno močno vibracijo. Vsi romanski jeziki namreč izhajajo iz latinščine, mnogo besed z latinskim korenom pa je moč najti v drugih sodobnih jezikih, tudi v slovenščini.

S pomočjo zvončkov lahko informirate vodo, ki jo pijete ali hrano, ki jo nameravate použiti. S cingljanjem zvončka se namreč sproži pozitivna vibracija, ki vpliva (resonira) na tekočino v hrani in tako poskrbi, da je vse kar vnašate vase, dobro za vas in vaše telo. Priporočam, da za to uporabite zvonček ZDRAVJE, lahko pa tudi zvonček LJUBEZEN ali zvonček SREČA.

Zvončke pa lahko uporabite tudi, da razbremenite situacijo v kateri se nahajate, iz doma očistite negativno energijo, preženete zlo ter ustvarite ugodne pogoje za zdravje, ljubezen in srečo.
Z zvončki izredno učinkovito očistimo tudi vse vrste poslovnih prostorov.

O vplivu zvoka zvonjenja na energijo telesa: Zvok je umetnost preoblikovanja frekvenc in njihovih energij. Je pripomoček za dvig zavesti in rahločutnosti čutil, za zdravljenje subtilnih in astralnih teles ter fizičnega telesa. Na nas deluje na nezavedni in zavedni ravni. Vibracija zvončkov je ključ do vrat srca in duše.

Kristal pa je edina snov, ki prevaja zvok in ga pretvori v svetlobo.

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled YouTube tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
Sprejmem
kristalni zvonček za zdravje

KRISTALNI ZVONČEK za ZDRAVJE

Zdravje doma (In domum sanitas), zdravje v duši (In animam sanitas), zdravje v odnosih (In necessitudines sanitas).

KRISTALNI ZVONČEK za SREČO

Sreča doma (In domum felicitas), sreča v duši (In animam felicitas), sreča v odnosih (In necessitudines felicitas).

kristalni zvonček za srečo
kristalni zvonček za ljubezen

KRISTALNI ZVONČEK za LJUBEZEN

Ljubezen doma (In domum amor), ljubezen v duši (In animam amor), ljubezen v odnosih (in necessitudines amor).

KRISTALNI ZVONČEK za ZDRAVJE

Zdravje doma (In domum sanitas), zdravje v duši (In animam sanitas), zdravje v odnosih (In necessitudines sanitas).

kristalni zvonček za zdravje

KRISTALNI ZVONČEK za SREČO

Sreča doma (In domum felicitas), sreča v duši (In animam felicitas), sreča v odnosih (In necessitudines felicitas).

kristalni zvonček za srečo

KRISTALNI ZVONČEK za LJUBEZEN

Ljubezen doma (In domum amor), ljubezen v duši (In animam amor), ljubezen v odnosih (in necessitudines amor).

kristalni zvonček za ljubezen

Navodila za vzdrževanje

Zvončke za ZDRAVJE, LJUBEZEN, SREČO očistite tako, da jih enkrat na mesec oplaknete s hladno vodo in nežno zbrišete s priloženo krpo. Očiščen zvonček postavite na zemljo, lahko tudi v cvetlični lonček, kjer ga bo obsijala polna luna. Pri čiščenju ne uporabljajte alkohola ali kakršnihkoli drugih sredstev za čiščenje stekla.

Zvončki niso primerni za pranje v pomivalnem stroju.
Zvončke hranite nedosegljivo otrokom.
Podjetje Elenas d.o.o. ne jamči za morebitne mehanske poškodbe, ki lahko nastanejo ob nepravilni uporabi izdelkov.