Moški energetski prstan se prilagodi na vsak prst in tako v stiku z osebo, ki ga nosi začne takoj delovati. Okrepil bo vaš imunski sistem, vam zvišal vašo frekvenco, poskrbel za vaše bio polje, zmanjša simptome stresa ter spodbudil vašo koncentracijo. Izboljšal se bo vaš imunski sistem, vaše telo pa bo lažje in hitreje okrevalo.

Je unikatni kos nakita, oblikovan iz najčistejših materialov – srebra in briljanta. Briljant je močan in deluje kot laser ter regenerira vašo energijo. V negativnem okolju vas briljant varuje in ustvari ščit okoli vas, da škodljiva energija ne vdira v vaše mentalno telo. Srebro je plemenita kovina, ki je med vsemi kovinami najbolj cenjena zaradi največje toplotne in električne prevodnosti ter antimikrobnih lastnosti.

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled YouTube tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
Sprejmem

Moški energetski prstan je ustvarjen z namenom delovanja na nezavedni ravni in kot spodbujevalec energij v smeri izboljšanja vsake dane situacije v življenju.
Moški energetski prstan, ki ga lahko kupite samo pri podjetju ElenaS d.o.o., ima certifikat o kakovosti srebra in briljanta, ki ga izdaja Zlatarna Celje.