Energetski obesek ElenaS je univerzalni izdelek, primeren tako za ženske kot moške. Odsvetujemo ga pri otrocih mlajših od štirinajst let.
Energetski obesek z verižico v trenutku postane del vas, poskrbi za vaše bio polje, naravna vaše čakre in poskrbi za vaše dobro počutje. Ob tem blagodejno vpliva na vse vrste zdravstvenih težav, umirja napetost, blaži raztresenost, spodbudi vašo koncentracijo, zmanjša simptome stresa ter poskrbi, da imate vedno dovolj energije. Okrepi vaš imunski sistem ter deluje na očiščenje in zdravljenje vašega telesa, zvišuje pa tudi vašo frekvenco.

Je unikatni kos nakita, oblikovan iz najčistejših materialov – srebra in briljanta. Briljant je močan in deluje kot laser ter regenerira vašo energijo. V negativnem okolju vas briljant varuje in ustvari ščit okoli vas, da škodljiva energija ne vdira v vaše mentalno telo. Srebro je plemenita kovina, ki je med vsemi kovinami najbolj cenjena zaradi največje toplotne in električne prevodnosti ter antimikrobnih lastnosti.

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled YouTube tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
Sprejmem

Energetski obesek z verižico je ustvarjen z namenom delovanja na nezavedni ravni in kot spodbujevalec energij v smeri izboljšanja vsake dane situacije v življenju.
Energetski obesek z verižico, ki ga lahko kupite samo pri podjetju ElenaS d.o.o., ima certifikat o kakovosti srebra in briljanta, ki ga izdaja Zlatarna Celje.