ZVONČKI za ZDRAVJE, LJUBEZEN IN SREČO

Neka gospa je zalivala vrt, ko je pred svojo hišo zagledala tri starce. Ni jih poznala, vendar jih je vseeno ogovorila: »Ne poznam vas, a videti ste lačni. Prosim, vstopite in pojejte kaj.«
Starci so vprašali: »Je vaš mož doma?«
Odgovorila je, da ga ni. »Potem pa ne moremo vstopiti,« so rekli.
Zvečer se je mož vrnil in žena mu je povedala, kaj se je zgodilo. »Potem pa jim le povej, da sem se vrnil in jih povabi naprej!« je predlagal mož.
»Na žalost ne moremo vsi hkrati sprejeti vabila,« so razložili starčki, ko jih je žena povabila v hišo.
»Zakaj ne?« je bila radovedna.
Eden od treh pokaže na prvega starčka: »Njegovo ime je ZDRAVJE.« Potem pokaže na drugega: »To je LJUBEZEN.« Na koncu predstavi še sebe: »In jaz se imenujem SREČA. Pojdite k možu in skupaj se odločita, katerega od nas bosta povabila naprej.« Žena se je vrnila v hišo in možu prenesla sporočilo.
Bil je navdušen: »Povabi ZDRAVJE, da napolni našo hišo.«
Vendar z njegovim predlogom ni bila zadovoljna. »Zakaj ne bi povabila SREČE?«
Njuna hči, ki je prisluškovala pogovoru, je pritekla vsa vznemirjena: »Naj nas obišče LJUBEZEN. Naj bo naš dom izpolnjen z njo.«
»Poslušajva nasvet najine hčere,« je mož rekel ženi. »Pojdi ven in prosi LJUBEZEN, naj bo naš gost.« Žena je storila tako in pozvala starca, naj se jim pridruži.
LJUBEZEN je sedel v svoj invalidski voziček in se počasi odpravil proti hiši. Tudi druga dva sta se nemo odpravila za njim. Presenečena žena vpraša ZDRAVJE in SREČO: »Jaz sem povabila samo LJUBEZEN. Zakaj prihajata tudi vidva?«
Starci so v en glas odgovorili: »Če bi povabila ZDRAVJE ali SREČO, bi druga dva ostala zunaj. Ker pa si povabila LJUBEZEN, greva tudi midva. Vedno greva kamor koli gre on.«

Nauk te zgodbe je, da potrebujemo samo LJUBEZEN, saj je le to smisel našega življenja. Vse, kar počnemo je ljubezen: ljudje se odločajo za skupno življenje iz ljubezni, otrok se rodi iz ljubezni, se vzgaja iz ljubezni in ljubezen čutimo tako do ljudi, živali, narave ali pa svojega dela, ... vendar ob tem ne smemo pozabiti sebe! V vsakem domu morajo prebivati LJUBEZEN, ZDRAVJE in SREČA. Najpomembneje je, da ljubimo najprej sebe, kati šele potem smo sposobni dati ljubezen tudi drugim. IMEJTE SE RADI in BODITE SREČNI!

Zato smo za vas izdelali ZVONČKE za ZDRAVJE, LJUBEZEN IN SREČO, ki so narejeni iz najčistejšega kristala iz Rogaške Slatine, kembelj je srebrn in ga je po naročilu izdelala Zlatarna Celje, za kvaliteto dragih in poldragih kamnov pa jamči podjetje Rakovc Min, d.o.o. Napis iz plemenite kovine platine, ki je na vsakem zvončku, je v latinščini. Latinski jezik že sam po sebi oddaja izredno močno vibracijo. Vsi romanski jeziki namreč izhajajo iz latinščine, mnogo besed z latinskim korenom pa je moč najti v drugih sodobnih jezikih, tudi v slovenščini.

S pomočjo zvončkov lahko informirate vodo, ki jo pijete ali hrano, ki jo nameravate použiti. S cingljanjem zvončka se namreč sproži pozitivna vibracija, ki vpliva (resonira) na tekočino v hrani in tako poskrbi, da je vse kar vnašate vase, dobro za vas in vaše telo. Priporočam, da za to uporabite zvonček ZDRAVJE, lahko pa tudi zvonček LJUBEZEN ali zvonček SREČA.

Zvončke pa lahko uporabite tudi, da razbremenite situacijo v kateri se nahajate, iz doma očistite negativno energijo, preženete zlo ter ustvarite ugodne pogoje za zdravje, ljubezen in srečo.

Z zvončki izredno učinkovito očistimo tudi vse vrste poslovnih prostorov.

 

O vplivu zvoka zvonjenja na energijo telesa: Zvok je umetnost preoblikovanja frekvenc in njihovih energij. Je pripomoček za dvig zavesti in rahločutnosti čutil, za zdravljenje subtilnih in astralnih teles ter fizičnega telesa. Na nas deluje na nezavedni in zavedni ravni. Vibracija zvončkov je ključ do vrat srca in duše.

Kristal pa je edina snov, ki prevaja zvok in ga pretvori v svetlobo.


 

KRISTALNI ZVONČEK za ZDRAVJE

Zdravje doma (In domum sanitas), zdravje v duši (In animam sanitas), zdravje v odnosih (In necessitudines sanitas).

Z zvončkom pozvonimo trikrat. Priporočljivo je, da to opravite ob sončnem vzhodu. Trije kristali v zvončku so simbol za Sveto Trojico: Oče, Sin in Sveti Duh.

Zvonček primemo za paličico (vseeno, s katero roko) in pozvonimo. Če se bodo kristali zavrteli po notranji strani zvončka ali zacingljali, pomeni, da bo naša želja (prošnja) uslišana, saj se v vsakem primeru sproži vibracija.

Vibracija tega zvončka bo iz prostora odstranila negativne informacije in prek vibracije kristala kamene strele pritegnila vibracijo zdravja, ki pozitivno deluje na vse čakre.

Kamena strela je eden najčistejših kristalov z ogromno močjo energijskega delovanja na ljudi, živali in rastline. Čisti in nevtralizira. Pomemben je v zdravilstvu, kozmetiki, bioenergiji in kristaloterapiji, kjer pospešuje delovanje drugih kristalov. Odpira globljo zavest in spodbuja razvoj mističnih ter spiritualnih sposobnosti. Njegova energija veča in krepi avro, uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, krepi vitalnost, povrne smisel življenju ter vliva voljo in življenjsko moč.

Zvonček s kristalom kamene strele bo z zvonjenjem privabil v vaš dom zdravje in veliko dobre energije.

Z zvončkom za ZDRAVJE lahko zvonite tudi nad bolnikom in takoj boste opazili, da je ozračje v prostoru veliko boljše.

KRISTALNI ZVONČEK za LJUBEZEN

Ljubezen doma (In domum amor), ljubezen v duši (In animam amor), ljubezen v odnosih (in necessitudines amor).

Z zvončkom pozvonimo trikrat. Priporočljivo je, da to opravite ob sončnem vzhodu. Trije kristali v zvončku so simbol za Sveto Trojico: Oče, Sin in Sveti Duh.

Zvonček z LEVO roko primemo za bunkico spodaj na kristalni palici in pozvonimo. Če se bodo kristali zavrteli po notranji strani zvončka ali zacingljali, pomeni, da bo naša želja (prošnja) uslišana, saj se v vsakem primeru sproži vibracija.

Vibracija zvončka LJUBEZEN bo s pomočjo kristala roževec v vas prebudila srčnost in vam vrnila ljubezen do samega sebe.

Roževec v naše življenje prinaša ljubezen. Uči nas ljubiti same sebe in druge, strpnosti, ljubezni in odprtosti do vsega, kar nas obkroža. S svojo lepo, nežno energijo nam odpira srčno čakro in privablja čisto energijo za urejanje medsebojnih odnosov. Spodbuja kreativnost in krepi intelekt. Vrača samozaupanje in ljubezen, pomaga odpuščati.

Zvonček s kristalom roževca bo z zvonjenjem privabil v vaš dom energijo ljubezni.KRISTALNI ZVONČEK za SREČO

Sreča doma (In domum felicitas), sreča v duši (In animam felicitas), sreča v odnosih (In necessitudines felicitas).

Z zvončkom pozvonimo trikrat. Priporočljivo je, da to opravite ob sončnem vzhodu. Trije kristali v zvončku so simbol za Sveto Trojico: Oče, Sin in Sveti Duh.

Zvonček primemo za paličico (vseeno, s katero roko) in pozvonimo. Če se bodo kristali zavrteli po notranji strani zvončka ali zacingljali, pomeni, da bo naša želja (prošnja) uslišana, saj se v vsakem primeru sproži vibracija.

Vibracija tega zvončka bo v prostoru razbila negativne informacije in prek vibracije kristala sončnega kamna pritegnila vibracijo sreče in pozitivno energijo.

Sončev kamen izžareva zlato, sončno energijo, ki nam prinaša v življenje radost in krepi vero v srečo. Sončev kamen pripada tretji čakri – solarni pleksus, ki vzbuja samozavest, zmanjšuje občutek manjvrednosti, vliva optimizem in nas ščiti pred negativnimi energijami ter strahom.

Zvonček s sončnim kamnom bo z zvonjenjem k vam privabljal srečo in obilje v širšem pomenu.

Navodila za vzdrževanje

Zvončke za ZDRAVJE, LJUBEZEN, SREČO očistite tako, da jih enkrat na mesec oplaknete s hladno vodo in nežno zbrišete s priloženo krpo. Očiščen zvonček postavite na zemljo, lahko tudi v cvetlični lonček, kjer ga bo obsijala polna luna. Pri čiščenju ne uporabljajte alkohola ali kakršnihkoli drugih sredstev za čiščenje stekla. Zvončki niso primerni za pranje v pomivalnem stroju.

Zvončke hranite nedosegljivo otrokom.

Podjetje Elenas d.o.o. ne jamči za morebitne mehanske poškodbe, ki lahko nastanejo ob nepravilni uporabi izdelkov.