Skozi posebej zasnovano in pripravljeno krožno projekcijo bodo opazovalci prejeli posebna energetska sporočila, ki jih bodo napolnila s svetlobo in pozitivno energijo. Zvok in slika igrata pomembno vlogo v podajanju energetskih sporočil in bosta služila kot popestritev k duhovnemu popotovanju.

VEČ

S pomočjo izjemnih in raznolikih glasbenih izvajalcev bo Elena Sofia Seničar zvočno uglasila prostor in obiskovalce očistila negativne energije. Tako bodo ti pripravljeni na novo svežo energijo, s katero bodo lažje uresničili svoje poslanstvo in želje.

VEČ

Vrhunec bomo dosegli ob skupinski meditaciji, ki ga bo priznana energetska intuitivna terapevtka Elena Sofia Seničar izvedla prvič v takšnem številu. Meditaciji bo sledilo še posebno presenečenje za vse obiskovalce.

VEČ

POSTANITE DEL SVETLOBE

Skozi svetlobo vas bo popeljala priznana intuitivna energetska terapevtka Elena Sofia Seničar.

Edinstven duhovni dogodek Zavedanje je moč obiskovalcem obljublja večplastno duhovno doživetje. Namen dogodka je obiskovalcem približati svetlobo, ki jo nosijo v sebi, a nimajo moči videti, kako sije v njih, saj so preobremenjeni s svojimi dnevnimi tegobami in življenjskimi zgodbami.

Sporočilo dogodka je "Človek je svetloba in v svetlobi ni teme".

Nakup

Dogodek Zavedanje je moč je primeren za vse, ki:

 

- si želite ljubezni in pozitivne energije v vašem življenju

- si želite povezati s svetlobo in očistiti vaše telo negativne energije

- si želite izkusiti nekaj edinstvenega in katarzičnega

- si želite premagati strahove pred uspehom

- si želite doživeti glasbo na drugačen način

- si želite sveže energije za nov začetek

- si želite povezati z ljudmi okoli vas in začutiti lahkotnost

- si želite boljše partnerske odnose

- si želite edinstveno duhovno doživetje

 

V DOŽIVETJE SODIJO

NASTOPAJOČI O ELENI SOFIJI SENIČAR

 

ČLOVEK JE SVETLOBA

 

Nepozaben duhovni dogodek Zavedanje je moč obiskovalcem obljublja večplastno duhovno doživetje. Namen dogodka je obiskovalcem približati svetlobo, ki jo nosijo v sebi, a nimajo moči videti, kako sije v njih, saj so preobremenjeni s svojimi dnevnimi tegobami in življenjskimi zgodbami. Skozi pester program, ki se bo odvil v spremstvu odličnih, a zelo raznolikih priznanih glasbenih izvajalcev, bo Elena Sofia Seničar obiskovalce popeljala na duhovno popotovanje, kjer bodo ti lahko prišli v stik s seboj na drugačni ravni in jim tako omogočila katarzično doživetje. S pomočjo sinhroniziranih zvokov izvajalcev, bo energetsko uglasila prostor, kjer bodo prisotni vsi obiskovalci. Želja je približati duhovno plat človeka, ki je esencialna za zdravo bivanje čim širši množici ljudi in jim hkrati omogočiti edinstveno doživetje. Dogodek je zmes predstave in duhovne terapije, ob kateri bodo podana pomembna sporočila za obiskovalce, ki bodo črpala iz knjige “Zavedanje je moč”, avtorice Elene Sofie Seničar. Naj sporočilo "Človek je svetloba in v svetlobi ni teme" in energija zajameta čim večje število ljudi!

Vstopnice bodo na dan dogodka v prodaji od 17.30 na blagajni Modre dvorane Celjskega sejma. 

PRODAJNA MESTA VSTOPNIC:
Spletna trgovina: www.elenasenicar.si
E-mail: elenas.doo@gmail.com
Ljubljana: BeArtAngel, Gornji trg 19
Celje: ELENAS, Mariborska cesta 86

 

 

Z VAMI BODO TUDI PRIZNANI GLASBENIKI

 

Werner

Werner Izdal je že šest albumov in skoraj vsi so bili prodani v platinasti nakladi. Poleg svoje glasbene kariere se Werner ukvarja s producentstvom, ki zajema komponiranje, management, investicije in skrb za celostno podobo mladih izvajalcev. Pod njegovim okriljem so se uspešno uveljavili na slovenskem glasbenem prizorišču: Saša Lendero, Maja Blagdan, trenutno pa intenzivno vlaga vso svojo energijo in znanje v uspeh Brigite Šuler. Werner je med drugim napisal že vrsto uspešnic za mnoge druge izvajalce slovenske zabavne glasbe, kot so: Helena Blagne, Natalija Kolšek, Natalija Verboten, Marjan Zgonc ...

www.werner444.com

 

Kataya

Energično večplastno pevko, izvajalko in umetnico bomo najprej spremljali na EMI, predizboru za Evrovizijo 2017, ko se bosta z Duncanom Kamakano predstavila s pesmijo Are You There. Vzhajoča zvezda pa bo 3. 3. 2017 zapela tudi Eleni Sofii Seničar in vsem obiskovalcem Modre dvorane Celjskega sejma. 

FB: katayaxx
www.kataya.si 

 

Družinski trio Babnik-Šoštarič

Družinski godalni trio Babnik - Šoštarič sestavljamo: Anja Šoštarič (violina), Jan Šoštarič (violina) ter profesionalna glasbenica violončelistka v simfoničnem orkestru RTV Slovenija Tanja Babnik (violončelo). V naši družini sega tradicija skupnega muziciranja prav od začetkov glasbene poti Anje in Jana. Ljubezen do glasbe je za vse nas neprecenljiv dar! Ob igranju  se  še bolj začutimo, povežemo in odpremo duše in srca ter se veselimo ob nastajanju ubranih harmonij, ki nam lepšajo življenje.

 

Jerica Steklasa

Mlada sopranistka, ki študira petje na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost na Dunaju in prejemnica številnih nagrad prestižnih pevskih tekmovanjih doma in po svetu se je širši slovenski publiki predstavila leta 2015 v oddaji „Slovenija ima talent“, kjer je bila finalistka. Vas zanima, katero pesem bo posvetila dogodku Zavedanje je moč?

FB: JericaSteklasaSoprano

 

Ani Frece in skupina M.J.A.V.

Ani Frece, glasbenica mlajše generacije slovenskih popularnih ustvarjalcev. Vokalistka koncertira kot solistka, gostuje z različnimi glasbenimi zasedbami, orkestri, solisti ... Deluje tudi v glasbeni skupini M.J.A.V., ki je osnovana na podlagi štiriglasnega petja ob spremljavi akustičnih instrumentov (kitara, bas kitara, klavir, kahon).

FB: anifrece
www.mjav.si

 

Vilinke

Vilinke so skupina štirih prijateljic, ki jih druži veselje do petja, čeprav se z njim ukvarjajo zgolj ljubiteljsko. Skupaj prepevajo že pet let. V prvi vrsti zase, za svojo dušo, za polepšanje prostega časa. Z veseljem pa se odzovejo tudi povabilu in s svojim petjem in nežno žensko energijo popestrijo kakšen pomemben dogodek ali prireditev.

V njihovem repertoarju lahko slišite tri ali štiriglasne slovenske ljudske ali umetne pesmi. Pojejo pa tudi dalmatinske in druge tuje pesmi, ki jih izbirajo glede na priložnost in razpoloženje. 

Vilinke se imenujejo zato, ker so ženske, ki imajo rade življenje, naravo in vso čarobnost, ki jo življenje prinaša. 

FB: Vilinke Vokalna skupina

 

Božidar A. Kolerič

Posebni gost večera bo Božidar A. Kolerič. Umetnik, ki ustvarja slike, poimenovane BeArtAngeli, ki s svojimi vibracijami pomagajo ljudem odkriti njihovo pravo naravo in smisel življenja. Služijo jim kot opora v iskanju notranjega miru.

www.beartangel.si

 

Twirling nastop

Na dogodku Zavedanje je moč se bodo predstavile tudi članice Športnega twirling kluba Celje in Twirling kluba Sašo iz Slovenske Bistrice. Twirling je šport, kjer se prepletajo gimnastika, ples ter na višjih nivojih tudi akrobatika z uporabo glavnega rekvizita, to je twirling palica. 

FB: Twirling klub Celje in Twirling klub Sašo
www.twirling-klub-saso.weebly.com

 

Minka Gantar

Svetovalka za zdrav življenjeski slog, urednica spletne strani Srečno Življenje.com in avtorica knjige Ko imajo hormoni žur bo povezovala dogajanje in pripovedovala o življenju Elene Sofie Seničar.

FB: minka.gantar
www.srecno-zivljenje.com