asdfdf

zahvala knjiga

Opis: 

Draga Elena Sofija Seničar,

ob prebiranju tvoje knjige so me preplavili tako pozitivni kot tudi negativni občutki. Ko si opisovala svoje življenje sem se v nekaterih delčkih tvojega življenja znašla tudi sama. Prav takrat pa so tekle solze žalosti, ki so čistile mojo dušo. Na dan pa je privrel tudi smeh. Smeh sreče, ki mi je ponovno dajal moč, voljo in pogum za novo boljše življenje.

V poglavju »poroka, materinstvo in…vojna« sem spoznala, da prav vsi mi vse prevečkrat pozabljamo, da imamo streho nad glavo, da smo na toplem in da ne občutimo lakote. Vse prevečkrat se sporečemo zaradi materialnih dobrin, ki jih lahko kupimo z denarjem, hkrati pa pozabljamo na dobrine, ki jih ni moč kupiti z denarjem, na sočloveka, ki ga imamo ob sebi, s katerim lahko preživimo čarobne trenutke, če si to le želimo in dopustimo.

Ko življenje dela inventuro, štejejo le trenutki, ki smo jih podarili nekomu, ki nam je bil takrat blizu. Kaj ti je pomagal denar, če pa si bil v srcu sam. 

Proti koncu knjige je lepo opisana izbira LJUBEZNI. Ko žena izmed treh izbere LJUBEZEN,  vstopita v življenje še BOGASTVO in USPEH.

Moje prvo srečanje z gospo Eleno Sofijo Seničar je bilo prijetno, a moje telo, duša in um so bili v katastrofalnem stanju. Lahko bi navedla prispodobo pokrajine leta 2014, ko je žled prizadel Slovenijo.

Z malimi koraki in s pomočjo Elene ter njene terapije Intuitivnega uglaševanja sem se počasi umirila in se začela kot sestavljanka sestavljati nazaj. Moje življenje se je počasi začelo na novo.

Knjigo Zavedanje je moč priporočam prav vsakemu bralcu. Ob prebiranju knjige občutiš občutke, ki so z določenim razlogom in namenom namenjeni samo tebi.

Knjigo sem kupila v pisarni gospe Elene Sofije Seničar z namenom, da jo preberem in podarim še komu. Pa mi je Elena rekla: » Ne. Ne boš jo podarila, ker si jo boš želela imeti vedno ob sebi.« In res, Elena, imela si prav, knjige ne želim dati iz hiše, res je samo moja.

Ko pridejo tisti sivi dnevi in ne vem, kaj je prav in kaj ne, ko me preganjajo temne misli, ko potrebujem odgovor na vprašanje se usedem pred knjigo, jo odprem na naključni strani in prav knjiga ter univerzum mi posredujeta odgovor na moje vprašanje, na meni pa je, ali ga želim videti, slišati in razumeti.  

Draga Elena Sofija Seničar ob izidu tvoje knjige ti iskreno čestitam, tebi in tvoji družini želim veliko zdravja in skupne sreče. Ostani angel, ki nas usmerja in bedi nad nami.

Ljubljana, 20. 1. 2017                                     Maja Domjanič

Terapije: 

0

Knjiga: 

1

Energetski nakit: 

0