asdfdf

T49

Opis: 

Zahvaljujem se gospe Eleni, da sem jo spozal.
Predlagala mi je njene terepije, katere mi je zelo uspešno naredila. Po teh terepijah sem se zelo prijetno počutil. Na obrazu sem kot otrok brazgotino katera mi je po terapijah iginila. Obdajati me je začela ena posebna toplota pri srcu, vratu in rokah.Opazil sem tudi, da imam več energije. Nato mi je gospa Elena še predlagala njen energrgi prstan, ki ga nosim. K meni so začeli prihajati sami pozitivni ljudje, negativni pa odhajati. Nato sem opazil, da mi vedno več denarja ostaja na računu. Začutil sem pri srcu, da bi moral pomagati ljudem. Začel sem delati terepije katere so zelo uspešne. Odpiranje čaker odvzemanje bolečin, pomirjanje, dobivanje samozavesti.
Dušan.

-

Spoštovana Eelena!
Najprej bi rada povedala, da sem za Vas čisto po naključju izvedela od priznanega slovenskega izumitelja in inovatorja. Ob mojem prvem obisku pri Vas sredi decembra lani ste mi rekli, da lahko pomagate pozdraviti kronično sladkorno bolezen mojega moža, ki jo ima že 8 let (star je 66 let). Moj mož v razne alternativne oblike zdravljenja ne verjame. Vseeno sem ga nekako prepričala, da bi vseeno poskušal bolezensko stanje popraviti pri Vas. Tudi moj šesti čut mi je narekoval, da ste »prava oseba«, pa čeprav imam veliko prijateljev, med njimi tudi bioenergetike in podobno. Tako sva 19.1.2015 z mojim možem pri Vas začela z enotedensko terapijo. Jaz nimam nekih velikih zdravstvenih, vseeno sem se odločila za terapijo tudi jaz.
Sam ambient, kjer potekajo terapije je prečudovit, nekateri – kot sem jaz, pa blagodejne energije začutijo že ko stopijo v  sam prostor. Po vsaki terapiji sem se jaz počutila prečudovito - Imela sem občutek da sem lahka kot peresce.
No in zdaj sledi tisto – zaradi česar Vam pišem.

1. Kar se tiče mene osebno – stara sem 60 let. Od svojega 27. leta  me je manjšimi ali večjimi presledki pestila želodčna kislina. .Tako sem zadnjih nekaj let za kislino jedla tablete  Ranital.  Če sem zelo pazila pri prehrani je kakšen dan nisem potrebovala, ampak to je bilo bolj poredko.

           IN PO VAŠI TERAPIJI!!!!! –  JUHUHUHU!!!!!!
                                                                            NE RABIM VEČ TABLET ZA KISLINO!!!
            ((če tega ne bi sama doživela ne bi verjela)     
Popolnoma enako glede kisline se je zgodilo z mojim možem!!!
On sicer ni tako pogosto kot jaz jemal tablet Ranitala, je pa mesečno spil veliko sode bikarbone oz. najmanj pol kilograma v enem mesecu.

2. Pri možu so bile poleg zgoraj navedene odprave povečane želodčne kisline  spremembe še veliko večje.!
Pred Vašo terapijo je bil neprestano žejen. Popil je tudi po 5 litrov vode na dan. Ponoči je hodil lulat večkrat – tudi po 4-5 krat na eno noč.
Po terapiji – preprosto ni več žejen, lulat pa gre  ponoči samo še 1x.
Glede ravni sladkorja v krvi je pa takole:
V zadnjem obdobju – pred terapijo pri Vas se mu je sladkor zelo povečal, večkrat je kljub jemanju tablet za diabetes poskočil tudi malo preko 30.
Danes je natanko en mesec in pol od terapije. 
Sladkor se je dobesedno razpolovil na POL
Konkretno : stabiliziral se je med 10 in 14.
SUPER –SUPER – SUPER – SUPERRRR!!!!!!!
Vsak, ki vsaj malo ve kaj o diabetesu ve, da je to tihi ubijalec in da je naša farmacija in zdravstvo naravnano tako - da ti malo »operejo možgane« in te prepričajo, da je sladkorna neozdravljiva in jo imaš tako do konca življenja. 
KAKO VELIKA ZMOTA!!!!
Najbolj obžalujem to – da nisem že prej vedela za Vas.
ELENA RESNIČNO STE ANGEL V ČLOVEŠKI PODOBI! 
IZ VSEGA SRCA HVALA ZA POMOČ!!!
Vem, da sem pri pisanju morda malo predolga, vendar v srcu čutim, da Vam moram vse to preprosto napisati. 
Hvala tudi za Vaš dragoceni čas, ki ste ga porabili za branje mojega zahvalnega pisma.
Še prideva z možem k Vam na terapijo!!!,

Hvaležna Mira Z. iz Maribora

-

Pozdravljeni!
Rada bi se vam zahvalila za vse kar ste naredili dobrega zame in mojo hči. Vsak bi moral poizkusiti vašo terapijo Intuitivno uglaševanje. Terapijo resnično priporočam vsem, zato, ker ti da veliko energije, nisi utrujen, prekipevaš od nekega notranjega zadovoljstva, pa še dobro spiš ponoči. Moram povedati pa tudi to, da se je pričelo vse obračati v mojem življenju na bolje na pozitivno stran. Hvala vam še enkrat iz srca in se še vidimo, ko bom rabila vaš nasvet.
Kristina.

-

Pozdravljeni, ga. Elena!
Hvala vam za vse. K vam sem hodila cel teden. Vsak dan sem se počutila sprejeto in pomirjeno. Občutkov jezik ne more opisati.

"Ker si me videl, veruješ. Blagor tistim, ki niso videli, a so verovali!" Mi ne vidimo in se iščemo v tem svetu. 
Srečo imamo, če nam je dano, da vas spoznamo, da nas spomnite, kdo in zakaj smo.
Iz srca vse najboljše vam želim! Še enkrat, hvala!
Klavdija

-

Ga. Elena je definitivno oseba, ki veliko da ..., tudi denar je energija in tudi ona in njena družina morajo živeti! Sama sem bila pri njej in lahko samo rečem, da je fenomenalna, topla, angelska... njena energija je zelo lepa in meni je zelo, zelo pomagala, pa imam zelo hudo bolezen... Marsikaj, pa je seveda odvisno od nas samih, od vzporednih stvari, ki se dogajajo z nami, v nas in okoli nas... Sama lahko samo rečem: zelo vesela in hvaležna sem za to izkušnjo z go.Eleno.
Jana.

-

Sem Benjamin. Moj največji problem je občasna jeza. V času jeze nisem imel nikoli kakršnihkoli izpadov ali kaj podobnega. Se kontroliram, ampak so stvari grozne. Največkrat si rečem: Beno, kako lahko tako premišljuješ in od kod ti te misli. Vsak dan se sprašujem, če se mi je zmešalo, ali pa je to res igra dobrega in zlega v meni. Sem vam povedal, da sem kot mali imel stik z drugim svetom.
Po vaši terapiji se je moje počutje spremenilo. Opazil sem da imam več energije kot ponavadi, kar mi omogoča, da sem pri večini stvareh boljši.
Benjamin

-

Delovanje človeških možganov je sila zapleteno,še posebej, ko gre za posebna stanja in bolezni, ki v sebi nosijo še veliko neznank. Rekla bi, da velja poizkusiti s terapijo pri Eleni, še posebej zato, ker je tukaj že nekaj vzpdbudnih rezultatov. Hvala, Elena!
Hermina.

-

Elena, s pomocjo terapije, dela, ... in to kar si, hvala ti za trenutke, ko pomagaš in odpiraš vrata ljudjem na njihovi duhovni poti, in po poteh na katerih so se znašli in želijo naprej. S hvaležnostjo
Barbara

 

Terapije: 

1