asdfdf

T48

Opis: 

Čao Elena, upam da si dobro in, da imaš tudi kaj časa zase. Danes je en teden od najine terapije in moram povedati, da kar se alkohola tiče, nimam neke želje. Šel sem na pivo prejšnji teden, in se ga nisem napil, mislim da je to OK. Kar pa se tiče mojega počutja, imam pa mešane občutke. Bom rekel, da moje razpoloženje niha. Enkrat ful dober, drugič spet malo strahu pred napadom panike, ampak seveda, ne tako kot sem imel prej. Danes zjutraj sem začutil nek pritisk v glavi, to je v fazi spanja in budnosti. To sem imel že prej, in sem se prej ustrašil, sedaj pa sem se prepustil. Občutil sem, kot da se mi nova energija polni od nog do glave, oz kot bi se nalagali novi programi. Seveda, pa sem tudi pod pritiskom, saj veš, zaradi teh služb in vsega. Sem pa vesel, da sva te terapije opravila in, da sem te lahko spoznal. Mislim, da nama je uspelo.
LP MIha

-

Pozdravljeni, Elena. Zdaj je pa že več kot mesec dni odkar vsa bili z hčero pri vas in sem rekla, da je pa sedaj že čas, da vam sporočim kaj se dogaja. Prvih par dni od obiska pri vas je imela hčera povišane sladkorje, ki smo jih uspešno obvladovale, potem se je sladkor nekako stabiliziral in nekaj dni obstal. Sedaj nekje 14 dni, pa se ji vsakodnevno pojavljajo hipe in se je posledično poraba inzulina znižala. Trenutno je tako, da se zbuja z lepimi rezultati in čez dan je tudi vse v mejah normale. Včeraj med rolanjem je bila približno 2 uri brez črpalke in je bil sladkor super. Bomo videli, kako se bo odvijalo naprej in vam vsekakor javim rezultate. Lepo nedeljo!
Saška

-

Sem zelo navdušena, ko vidim svojo prijateljico, ki se po tej terapiji Intuitivno uglaševanje krasno postavlja nazaj v normalno stanje, ponovno ima željo iti med ljudi, je polna novega upanja in ponovno se čuti življenje v njej! To je očitna sprememba po letih nečloveškega trpljenja in ujetosti v popolno temo - nafilali so jo s tabletami, ki so v njej uničile še zadnji žarek življenja - to žal dela medicina, ki človeka obravnava samo kot telo in ne pristopa celostno. Res ste poslana od Boga, draga gospa Elena in vaša pomoč podira meje človeškega razuma! Blagoslavljena ste z Lučjo Ljubezni!
Inga.

-

Spoštovana ga. Elena!
Sem Anaja, ki sem bila pri vas na terapiji Intuitivno uglaševanje. Ni besed s katerimi bi se vam zahvalila za to, kar sem smela dobrega prejeti pri vas. Zdrava sem! V zahvalni molitvi ste tudi vi z menoj. Vseeno kaj ste in kot bitje v lepem človeškem telesu - tu ste, da pomagate in to tudi zmorete.
Anaja.

-

Pozdravljena Elena,
Moj mož ne pije več oz. pije, vendar v primerjavi s prej, pred terapijo lahko rečem, da sploh nič. Čez prvomajske praznike smo bili z družbo na morju in lahko rečem, da je po dolgem času malo pil, en večer malo več, vendar se mu je kar naenkrat ustavilo, tako, da lahko rečem da terapija delujeeeeee :) priznam pa, da vsakič, ko ga ni doma prav s strahom čakam kakšen bo prišel. No, do sedaj me še ni razočaral :) Vsa zahvala gre vam.
Hvala bogu in okoliščinam, da me je pot pripeljala do vas in komaj čakam, da se zopet srečamo.
Lep dan in vse dobro,
Polona.

-

Pozdravljena ga. Elena,
Po terapijah dosti bolje počutim. Spim zelo dobro, tudi koža je super, tako da res hvala za vašo pomoč! 
Aleksandra.

 

... res je ... po terapiji sem se počutila fantastično in še vedno se počutim ... to je bila ena čudovita izkušnja. Hvala Elena
Renata

 

Spoštovana gospa Elena! Pred 1 letom sva z ženo bila pri vas, da se posvetujeva glede poslovnih odločitev. Hvala, da ste nama pomagali na najini poti. Pred 1 mesecem sva opravila vaše terapije in želim vam povedati, da se oba dosti bolje počutiva. Žena ima zelo odgovorno službo in opažava, da je neverjetno umirjena. Nič je ne " vrže iz tira" bi rekli. Spanje je občutno boljše. Boleče menstruacija je izginila... To so stvari, ki sva jih opazila le 1 mesec po terapiji. Verjamem, da spremembe še pridejo. ISKRENA VAM HVALA.
Andrej

 

Terapije: 

1