asdfdf

T47

Opis: 

Elena, moram izreči hvala za terapijo. Par mesecov je mimo, res spoznavam  postajam drugačna mirnejša. Ne dotakne se me vse. Fulll si zelim, da bi tudi hčerko staro 26 let podala na to, po domače resetiranje hi hi. Sama bi šla še kar enkrat, da bi počistla čisto vse. Vzorci, navade, vzgoja, res delajo svoje. Še to, v priv se mi kar dogaja. mos svet...
RES. SRČNA HVALA. KO SEM TE..VAS..SREČALA..ZAPISANA Z VELIKO ZAČETNICO - E L E N A
Andreja

-

Točno pred tednom dni sem pri vas zaključila sedemdnevno zdravljenje duše (intuitivno uglaševanje), za kar se vam iskreno in iz srca zahvaljujem. Že na zdravljenju se je počutje izboljševalo iz dneva v dan, peti dan pa sem dobila v rokah vročino, ki me je sicer malce zbegala, na šesti terapiji, pa se je vse to ponovilo v nogah. Sedma, zadnja terapija, pa mi je v vseh deseterih slikah in seveda skupaj z vami, pokazala kdo sem, zakaj sem tukaj, kaj je moja naloga na zemlji in pa seveda novo pot, na katero počasi in z nesigurnimi koraki stopam. Zdaj sem mirna, srečna, neizmerno se veselim novih srečanj, seveda tudi z vami. Še enkrat bi rada izrazila iskreno zahvalo za vse kar dajete, ker ste preprosta, iskrena, topla oseba, ki se me je dotaknila.
Elena, hvala, ker ste med nami!
Zinka

-

Pozdravljena ga. Elena.
Pred meseci sva z nečakinjo pri vas zaključili terapijo intuitivnega uglaševanja. Pri nečakini se dogajajo pozitivne spremembe, saj je zbrala moč, da se je postavila zase in je na dobri poti, da reši svoje probleme. Razmišljam, da bi si tudi sama nabavila vaš energetski izdelek (morda obesek z verižico), da bi se energetsko okrepila.
Tatjana

Terapije: 

1