asdfdf

T45

Opis: 

Spoštovana ga. Elena
Že mesec dni je minilo odkar sva bila z možem na intuitivnem uglaševanju, pa dva meseca odkar sva bila skupaj na individualni terapiji pri vas. Še vedno ali pa ves čas bolj se vas z veseljem in spoštovanjem spominjava. Tudi, ko pogledava vaše darilo – angelčka, ki naju varujeta in vodita – tako verjameva.
Lahko rečem, da se dogaja: stvari se spreminjajo na boljše, imam voljo jih premaknit (drugače me tudi ne bi bilo k vam). Saj ste mi povedali kar nekaj stvari, ki jih ni bilo prav prijetno slišat, pa sem vam bila in sem še zelo hvaležna. Če ne veš oz. raje ne veš, potem ne moreš popravit. Če pa to vi poveste, ima pa stvar pravo težo. Pa saj ni še vse idealno, trudim se, ni pa vedno lahko se znebit starih občutkov. Računam priti v bližnji prihodnosti še na svetovanje, da mi še kaj poveste… kar je potrebno povedati – še kakšen napotek …
Tudi zdravje je boljše, čeprav, ko sem malo bolj pri močeh znam pretiravat, potem je pa kriza tukaj. Vsekakor bom še poročala, kako se stvari urejajo, napredujejo.
Skratka, ga. Elena, še enkrat prisrčna hvala za vso toplino, energijo in dobro voljo, ki sva jo dobila pri vas.
Oba z možem vam želiva obilo uspeha, tako pri vašem poslanstvu – ki nikakor ni lahko,  kot tudi v družinskem krogu.
Marija

-

Najprej bi želela predstaviti posebno ganljivo zgodbo gospe, ki je po mnogih neuspešnih bojih ozdravljena z Intuitivnim uglaševanjem:

Draga Elena,
Prvič v življenju zatrdno verjamem, da se vse v življenju zgodi ob pravem času, na pravem mestu in da ob pravem času srečamo tudi prave ljudi.
Sedaj vem, da sem se prvič odkrito srečala sama s seboj 2.4.2015, ko so mi zdravniki povedali, da imam raka. Moj svet se je sesul kot hišica iz kart. Za kratek čas sem se prepustila bolečini, žalosti in občutku osamljenosti. Rečem za kratek čas, kajti v naslednjem trenutku sem šla v boj.
Spremenila sem prehrano, spremenila sem način razmišljanja, govorjenja, v moj svet so stopili ljudje, ki zdravijo s karmično diagnostiko, in - v moj svet ste stopili vi, Elena.
Ko sva se slišali prvič po telefonu, je vaš glas imel neverjetno energijo. Spomnim se, da sem komaj govorila, saj sem ves čas jokala. Tudi, ko sva se srečali prvič v Celju, sem jokala. To je bil jok sprostitve, jok olajšanja, da ste ob meni, da me podpirate in razumete. Odločila sem se za vaše sedem-dnevno zdravljenje. V teh sedmih oziroma osmih dneh, sem, kljub temu, da se bližam petdesetim letom, prvič spoznala sebe.
Vaša umirjenost, sproščenost, vaše globoke oči, predvsem pa vaš nežen pristop je rušil v meni vse zidove. Odprla so se mi vrata zaupanja.
Danes je, moja draga Elena, moja duša ozdravljena, moje srce ponovno zaupa in moje telo je zdravo.
Hvala vam za vaš blagoslov, hvala vam za vašo angelsko energijo.
Rada vas imam
Irena

-

Pozdravljena Elena,
Evo, da se malo javim, ter da povem novico: z možem pričakujeva aprila otročka. Upam, da bo vse v redu in da bo vse potekalo tako kot mora. Že sedaj me je strah poroda, pa sem dobrih 10 tednov noseča.
Naj pa povem, da ne mine dan, da ne bi pomislila na vas in komaj čakam, da bi prišla k vam.
Vse lepo vam želim,
Polona

-

Draga Elena,
že nekaj časa je minilo odkar sem bila pri Vas na terapiji intuitivnega uglaševanja in nisem pozabila na Vas. Zahvaljujem se Vam za Vaš čas in spodbudne besede, ki so me okrepile in mi dale nov zagon. Bolje spim, ne obremenjujem se z nepotrebnimi stvarmi in prvič v življenju lahko rečem, da me ni strah. Ste topla in srčna oseba in res se veselim ponovnega srečanja z Vami. Se vidimo jeseni,
Jasmina

Terapije: 

1