asdfdf

T44

Opis: 

Pozdravljena Elena,
obljubila sem ti, da se ti javim po terapijah... Nisem najbolj med hitrimi, minil je kar cel teden ...
Roka zaradi katere sem prišla k tebi je zdaj čisto v redu. Akutna bolečina, ki je bila zelo huda je popustila po tvoji prvi terapiji. Po vsaki terapiji je bilo z roko boljše. Nekaj dni po terapijah sem roko še mogla paziti, a bolela me ni, razen če sem pretiravala. Zdaj lahko delam vse in spomin na bolečine je preteklost... Hvala ti smiley. Moje fizično počutje po terapijah je tudi zelo dobro.
Lepo te pozdravljam in se ti zahvaljujem že vnaprej.
Branka

-

Draga Elena!
Z možem sva že po prvem obisku/pregledu intiutivnega uglaševanja zaznala prijetne in blagodejne učinke tako za najino telo kot najino dušo. Mož je pričel bolje spati, po dolgoletni nespečnosti, Prav tako, pa je občutil manj napetosti v službi. Jaz sem precej uredila prebavo in prav tako bolje spim. Po sedemdnevni terapiji, ki je zelo sproščujoča, vsak dan čutiva spremembe v telesu ... nekaj pozitivnega se dogaja in se prav veseliva kaj se bo še vse uredilo. Mož je že osem dni brez tablet čez dan in ponoči in moja prebava se počasi ureja. Spet imam več energije, napetost v telesu se je sprostila in spim kot polh. Pozitivna je tudi sprememba v odnosih do drugih ljudi - predvsem v stresnih situacijah. Z veseljem bova sporočila še spremembe v naslednjih mesecih. 
Tisočkrat hvala Elena. 
Andreja

-

Elena, vi sta čudovita ženska in hvala Vam za vse, kar ste naredili zame. Vaše terapije so nekaj posebnega, zato bi jih  priporočila vsem, ki imate kakšne težave. Jaz sem imela hudo astmo. Po terapiji, nekje v juniju, pa sem še danes brez Ventolina, brez vseh močnih zdravil, ki sem jih prej morala jemati, da sem lahko dihala. ZATO HVALA IZ SRCA, DA STE Z MANO IN DA STE MI POMAGALI IN MI ŠE POMAGATE, IMAM VAS RADA ZELOO
Maja.

-

Pozdravljena ga. Elena,
Vem, da ste se maksimalno potrudili, ne samo pri meni, vem, da se potrudite maksimalno pri vseh, ki Vas prosijo za pomoč. Sem bila lansko leto na istem oz. še v slabšem stanju. Bilo me je strah iti ven, sem samo ležala in nič jedla. Imela sem blodnje in strahove, da sem že vse okoli sebe videla mrtve, najslabši scenarij kar je možno. Zato me je mož odpeljal na psihiatrijo, kjer sem bila 3 mesece. 
Ko sem bila odpuščena, me je bilo zelo strah, ko pa sem se naslednji dan po odpustu zbudila, pa kot bi bila čisto druga oseba. Vedno sem si sama zmanjševala zdravila, saj psihiater itak pravi, da jih moram jemati do smrti, na ker sem zelo kritična. Potem mi je Bog poslal Vas. Prišla sem k Vam na terapijo in strahovi so izginili. Kljub temu, da sem prenehala z zdravili, me ni strah, da se bo zadeva ponovila. Zame se je začelo novo življenje.
Vem, da večno ne more biti slabo...to govorim...bo boljše...potrebuješ čas... to ne zgodi kar čez noč.
Zahvaljujem se Vam za Vaš čas in pozornost.
Lepo se imejte.
Jasmina

 

Terapije: 

1