asdfdf

T41

Opis: 

Pozdravljena ga. Elena!
Zelo sem srečna, da sem prišla v stik z vami. Po YouTobe vas pogosto poslušam v oddaji Klepet ob kavi; kar takrat ko sem v službi. Ob teh vaših terapijah se počutim fantastično, res lepo... sem kar postala druga... hočem reči... svet sedaj vidim drugače... je malo bolj čaroben smileysmileyMoram priznati, da sem danes na terapiji celo malo jokala, ampak očitno je šlo hudo ven. Tudi energije že  imam več. Res sem vam hvaležna, kar delate zame.. in stokrat HVALA...!!!

Nataša

-

Pozdravljeni gospa Elena.
V mesecu novembu sem se udeležila Vaše terapije Intuitivno uglaševanje. Moram Vam sporočiti, da od takrat res bolje spim, ljudje okrog mene so se spremenili in postali bolj odprti, prijaznejši. Zato Vam se še enkrat iskreno iz srca zahvaljujem. Moram Vam sporočiti tudi, da sem dobila pripravništvo in začnem v ponedeljek. Hvala iz srca še enkrat.
S spoštovanjem
Jasmina

-

Gospa Elena,
Popolnoma osupla sem, kako je bila ta terapija močna! Toplo v glavi, valovi sem in tja po telesu, močno raztezanje v telesu in globoka teža telesa. Neverjetno. Hvala vam in vašim sposobnostim ter bozanski energiji, ki je tekla skozi mene.
Maja

Terapije: 

1