asdfdf

T38

Opis: 

Draga Elena,
za vas sem izvedela preko oddaje Klepet ob kavi in takoj začutila, da vas morem obiskati. Ker sem bila zaradi zdravljenja s kemoterapijo zelo švoh, brez prave energije in brez menstruacije, ki sem jo izgubila zaradi agresivnega zdravljenja sem se odločila za vašo 7 dnevno terapijo (intuitivno uglaševanje). Pred samo terapijo sem bila kar malce zaskrbljena, da bi pri 32ih letih lahko ostala brez menstruacije, vendar ste me takoj po prvi terapiji pomirili, da se bodo stvari uredile. Mogoče sem bila malo skeptična, vendar sem se že takoj po prvi terapiji prepričala, da temu ni tako. Kar sem občutila med samo terapijo je bilo neverjetno. Zelo močno sem čutila energijo, ki se je pretakala po mojem telesu, po hrbtenici navzdol.
Čutila sem bolečino na področju jajčnikov, kot bi dejansko imela menstruacijo. Bolečino sem čutila tudi na drugih predelih telesa, kjer pred tem sploh nisem imela težav. Bela svetloba pred očmi me je spremljala skozi celotno terapijo in počutila sem se zelo varno in sproščeno. Imela sem tudi reakcijo po samih terapijah (na kar ste me pred tem tudi opozorili), občutila sem slabost, glavobol, kar je kasneje izvenelo. Sedaj bolje spim, imam veliko več energije, kot pred terapijo in na splošno se veliko bolje počutim. Bolečina na predelu jajčnikov je občasno še vedno prisotna in, ko dobim menstruacijo se vam ponovno oglasim smiley
Iz srca sem vam hvaležna za pomoč in vse nasvete!! Res imate neverjetne sposobnosti, veliko srce, izžarevate toplino in posebno energijo!
Z ljubeznijo
Špela

Terapije: 

1