asdfdf

T34

Opis: 

Zgodba bele gluhe muci Maci

Elena,
Muci Maci je dobro, veliko počiva in spi, sicer pa je brez posebnosti, bolečin in tegob, ki jih je imela preden ste jo začela tretirati. Moram reči, da ste bolj znana po jasnovidnosti, premalo pa po svojih terapijah - Intuitivno uglaševanje. Jaz sem se v vrednost vaših terapij prepričala šele na konkretnem primeru moje muce. Ljudje bi morali spoznati vaše prave danosti, kakšne so vaše terapije, kaj z njimi dosežete, kako je možno rešiti nemogoče probleme ..

Mislim, da se sama ne zavedate dovolj svojih sposobnosti in se ne cenite dovolj, to pa si še kako zaslužite. Prav je, da ste začela z predstavitvami po Sloveniji, ker je to res priložnost, da ljudje spoznajo vaše terapije. Lahko uporabite zgodbo moje muce in jo konkretno podkrepite s fotografijo, da je zgodba še bolj verodostojna. Izkušnjo počasi posredujem svojim prijateljem, ki jim boste lahko z vašimi terapijami pomagala.
Ob vaših dejanjih besede hvale kar letijo in letijo in se ne ustavijo!!!
Če samo pomislim, kam je zabredla medicina in pa delno tudi alternativa..., kaj vse je lahko prihranjeno človeku z eno 7-dnevno terapijo pri vas. In še enkrat lahko rečem le hvala vam, draga Elena, vesolju, ki naju je povezalo, in moji beli princeski, ki nama je to omogočila! Hvala!!!
Se veselim srečanjna z vami.     

Rosana

Nadaljevanje zgodbe bele gluhe muci Maci:
Danes je takorekoč brez tumorja. Veterinar je danes otipal spremembo na velikanskem tumorju, ki se zadnje 3 tedne ni večal, manjšal pa se tudi ni. Z inekcijo je vzel vzorec in ker ni vedel kaj bi to bilo, se je odločil, da pod narkozo prereže kožo in.....vsula se je tekočina kot sirup, malo krvava, skoraj pol litra jo je bilo. 
Pred dobrim mesecem je bila muca na koncu, le še nekaj dni ji je ostalo nakar sem "slučajno" prišla v stik z Eleno, ki ji je naredila 7 terapij in že po prvi terapiji je bila muca čisto dobro, videlo se ji je, da nima bolečin, spala je normalno, želela je ven. Elena mi je ves čas govorila, da bo Maci dobro, da se bo po 1 mesecu stabilizirala. Ves čas je bilo njeno počutje dobro, le zelo je šepala ker je morala noga prenašati težo tumorja. Zadnji teden je bilo še posebej hudo.
Energija, ki jo premore Elena je res čudežna. Veterinar je tudi ves čas je govoril: to je čudež, to je čudež... Se strinjam!Elena, iz srca sem ti hvaležna za ta čudež in verjamem, da bo še marsikdo našel rešitev pri tebi in tvoji nadnaravni moči!Rosanna

Nadaljevanje 16.4.2016 Včeraj sem obiskala muco Maci, ki sem ji s pomočjo svoje terapije INTUITIVNO UGLAŠEVANJE, pomagala pri njenih težavah s tumorjem. Dovolila mi je božanje in crklanje  smileyMaci je super, postaja čedalje bolj samozavestna in živahna, kmalu bo dovolj močna za mačje vragolije, mogoče celo za kakšne mladičke ali kakšnega mačjega snubca, pogumna in borbena je. Sem rekla, da se bo kmalu gonila, pač ženska je heartheart Draga Maci, vse dobro ti želim! heartheartheart

Terapije: 

1

Knjiga: 

0

Energetski nakit: 

0

Živali: 

1