c

VIDEO
VSEBINE

c

FOTO
GALERIJA

Iz medijev
V reviji SUZY je bil 13. julija 2018 objavljen moj nasvet na temo poletnih romanc! Preberite in razmislite, da se ne boste opekli.
Obiski
Gostovanje na radiu Zeleni val.
Iz medijev
Pogosto se srečujem z obsojanjem kadar napovem kakšno manj všečno stvar. A tudi tokrat se je, kjub glasnim javnim očitkom in obsojanju, napoved uresničila.
Iz medijev
Vsakoletno obdarovanje za rojstni dan, tokrat varovancev Centra za varstvo in delo Golovec v Celju.
Iz medijev
Za svoj rojstni dan, 25.2.2018 sem z akcijo »ROJSTNI DAN VSAKI DAN« obdarila varovance Centra za varstvo in delo Golovec. Še danes se sprašujem, kdo je dejansko koga obdaril? Jaz njih z računalniki ali oni mene s svojim sprejemom in odzivom? Kako človek ve, da je dobil pravo darilo? Je to divji...
Dogodki
V četrtek, 25.1.2018 je v Kulturnem domu Hoče potekala delavnica na temo raka in vzrokov, zaradi katerih se ta zahrbtna bolezen pojavlja. Elena Sofia Seničar se je dotaknila vprašanj, kot so: Zakaj ljudje zbolevamo za to boleznijo? Zakaj je v Sloveniji, kljub dobrim pogojem za življenje, visoka...
Iz medijev
Vsakemu človeku je namenjena pot resnice, ki vodi prek spoznanj o sebi. V življenju korak za korakom spoznavamo košček za koščkom te poti. Tako vidimo vsakič le del poti, del kroga, ki ga moramo prehoditi.  Intervju v Reviji STORY (Mihaela M. Kocbek)
Obiski
Na obisku v dvorcu Štatenberg.

Strani