c

VIDEO
VSEBINE

c

FOTO
GALERIJA

Obiski
Gostovanje na radiu Zeleni val.
Obiski
Na obisku v dvorcu Štatenberg.
Obiski
Leto je naokoli in Janko, Diana in Martina so me ponovno povabili v oddajo Antenin zajtrk prvakov, s prošnjo po napovedi za leto 2018.
Obiski
Obisk družine Dana Rakovc! KRISTALNE krogle, kipci, angeli in še marsikaj...! ČISTO ME JE PREVZELO! Kakšno Energijo ima ta družina, saj še do zdaj čutimo vibracije! Hvala Vam iz srca! Elena Sofia Seničar
Obiski
Sprejela sem povabilo na obisk Zvezdane Mlakar. Zvezdana je neverjetna ženska! Pozitivna, skrbna, ljubeča, hvaležna, odkrita, prijazna, zelo razgledana ... in še in še bi lahko naštevala. _______________ Zvezdana MLAKAR - RESNICA! Povabljena sem bila na obisk k Zvezdani Mlakar, česar sem bila zelo...
Obiski
Obiskala sem Cerkniško jezero, hodila sem po presušenem dnu. Zelo nenavaden občutek, ko se zaveš, da bo tukaj čez nekaj mesecev vse zalila voda. Res je edinstveno doživetje, ki ga lahko doživiš samo tukaj. Hvala družini Barbara Močnik za povabilo.
Obiski
Našli smo dom za male mladičke!  BODITE SREČNI!  L.P Elena Sofia Seničar
Obiski
"Klepet ob kavi " mi je poslal najnovejšo knjigo "KAKO ŽIVETI V OBILJU, ljubezni, sreči, zdravju, duhovnosti in materialnosti.  Hvala Jasmina Kandorfer za to čudovito darilo.  BODITE SREČNI!
Obiski
HVALA Viktor Zupančič in Nina Zupančič Ex Gramič za prečudovito izvedbo piknika!

Strani