Energetske slike

Med energetske izdelke lahko uvrstim tudi energetske slike, ki so prevlečene s srebrnimi lističi.
Energetske slike prinesejo v vaš dom harmonijo, zdrav pogled na življenje, boljše medsebojno razumevanje ter odganjajo tiste, ki bi k vam prinašali neskladje ali bi želeli vaši družini škodovati.

Energetske slike so izdelane iz naravnih materialov: les, platno, srebrni lističi. Položene so na belo svilo v ročno izdelani beli škatli z zlatim napisom.
Slikam so priloženi ustrezni certifikati, ki potrjujejo unikatnost in energetsko moč posamezne slike.

Energetska slika ANGEL

Njena energija vas bo prevzela, prostor bo napolnila z močnimi pozitivnimi vibracijami in povzročila, da se bodo energije prostora začele usklajevati z vibracijo ANGELA.

Od vas bo odganjala slabo energijo, negativni ljudje se ne bodo mogli dolgo zadrževati v prostoru, kjer boste imeli energetsko sliko Angela, temveč ga bodo hitro zapustili.

Energetska slika ANGEL prinaša v prostor pozitivno sporočilo ter ugodno vpliva na vaše zaznavanje, počutje in pozitivno naravnanost.

Energetska slika OKO ZAVESTI

Energetska slika OKO ZAVESTI je reprodukcija slike, ki jo je slikar Božidar A. Kolerič ustvaril osebno za Eleno Sofio Seničar in to v meditativnem povišanem stanju zavesti, torej tam, kjer se univerzalna energija svobodno pretaka in umetniku omogoča, da ustvari božanska ter energetsko zelo močna umetniška dela.

Energetska slika OKO ZAVESTI nam močno poviša vibracijo intuicije in po želji posameznika, tudi jasnovidne sposobnosti.