asdfdf

87

Opis: 

Mene niso naučili da moram imeti najprej sebe rada! Zato se trudim z veliko ljubezni, ter potrpežljivosti, kajti vsak otrok je unikaten diamant.... delim! Hvala Ga.Eleni za poučni klepet ob kavici! smiley Angelčka bi pa hčerki privoščila, če bi se mene sreča dotaknila.
Lara

-

Kar se kali skozi otroško dušo, to ostane odločilno pri odraslem, iz tega rastejo nagibi in dejanja. Če se ti v mladih letih do česarkoli vsadi ljubezen ali sovraštvo v srce, to ostane in se kasneje za vedno v taki ali drugačni obliki pokaže... Kot je lepo povedala Ga.Elena za otroka si je potrebno čas vzeti, kajti kar sejemo spomladi, to jeseni žanjemo! Bil je zelo zanimiv pogovor in Ga Elena nosi v sebi čudovito energijo! Hvala za zanimiv klepet ob kavici !
Ire

-

Pozdravljena ga. Elena, najprej se vam zahvaljujem za prijateljstvo, ki sva ga potrdili v mesecu oktobru. Morem vam povedati, da zelo rada poslušam oddajo "Klepet ob kavi", v kateri svetujete in odkrivate skrivnosti. Želim vam še veliko takšnih in drugačnih seans in energij v katere verjamem in od kar vas poslušam, se mi zdi, da pozitivne energije ponovno prihajajo v moje zivljenje. Za seanse in čiščenja si trenutno ne morem privoščiti, vendar sem hvaležna, da "ste". Lep pozdrav in veliko uspehov vam zelim še v naprej.
Ines

-

Pozdravljena čudežna Elena ... Moram priznati, da sem prvič čula zate v videih na kavi. Noro so se me dotaknili. Začutila sem tako močno vibracijo, ko sem jih gledala in tvoj nežen glas, ki ga krasi tako simpatična, malo polomljena slovenščina. Ko bi ti sebe slišala, kako to simpatično zveni. Začutila sem, da moram nujno v kontakt s teboj. Skratka, rada bi se soočila s teboj, ker to čutim in želim, in moram si ispolniti željo. Hvala na sprejemu prijateljstva, hvala ker si.
Lep dan ti želim
Darja 

-

Pozdravljena! Danes sem ostala doma zato, da se učim za današnji popoldanski izpit. Namesto tega sem si ogledala vse oddaje Klepet ob kavi v katerih si gostovala, saj si drugače nisem znala najti časa. Ampak ni mi žal - prav nasprotn o- zelo sem vesela! Ob gledanju sem se smejala, jokala... čutila ogromno ljubezni ... Hvala ti ker si.
Andreja

-

Draga ga.Elena, naj vam ta pesmica polepša dan. Hvaležna sem ljubemu bogu, da vas smem poznati in čutiti v srcu vašo ljubezen. Hvala, da ste. Še enkrat iskrena hvala za božansko darilo, ki ste mi ga poklonila. Storila bom kar ste mi svetovala in vam vse sporočim. Čudovit dan vam in vašim dragim in naj vas čuva ljubi bog.

Hvaležna Slavka Kovač
Rada vas imam

VIDEO

-

 

-

Hvala za prijateljstvo, moram povedati da ste čudovita oseba. Pogledala sem vse vaše oddaje in moram priznat, da ste v meni prebudila take občutke, da mi kar srce zaigra in nasmeh nariše na obrazu, ko pomislim na vas. Hvala, da delite tako dragocene informacije med nas. Spreminjam se v pozitivno osebo. Hvala, resnično sem hvaležna. Meni ste že zdaj ogromno pomagali z vašimi nasveti.
Mojca

-

Jaz sem pa bentila nad vsako žaljitvijo, ki sem jo dobila, evo, sedaj mi je jasno. Hvala, Elena za to informacijo, mislim, da bom od sedaj naprej malo drugače gledala na žalitve.
Lepe Misli

-

Hvala za prijateljstvo, ga. Elena! Izžarevate ogromno pozitivne energije in jo oddajate ljudem navzven. Včeraj sem vam z veseljem prisluhnila in že izvajam stvari po vaših priporočilih. Upam na srečanje z vami, kajti lepo je biti obkrožen s tako pozitivnimi ljudmi kot ste vi!
Erika.

-

Pozdravljeni!
Zelo me razveselite, kadar vas uspem ujeti v Klepetu na kavi. Zelo modre besede prihajajo iz vas. Z vsem spoštovanjem. Sama se že zelo dolgo ukvarjam z numerologijo in ezoteriko. Vse dobro vam želim
Sabrina

-

Lepo je poslušati vas dan in noč... Upam,da bom kdaj zmogla imeti rada tudi sebe in ne samo druge... Vaše besede me pomirjajo in četudi samo v mislih, si zmorem reči, da sem carica, čeprav tega ne kažem navzven... Rada bi se razvajala kot ženska, se lepo oblačila, redno hodila k frizerju... pa vedno izvisim, zato, da poskrbim za vse drugo... hvala,da ste!☺ Brez zamere, ker vam kar takole pišem...
Bernarda

-

Gospa Elena, najlepša hvala za vse besede. Obesek bi mi resnično prav prišel, sej sem na poti svojega poslanstva in potrebujem le majhen potisk, da naredim pravi korak. Hvala 
Barbara

-

Hvala za vaše besede, zelo rada vas spremljam v oddaji Klepet ob kavi. Med drugim znate pokazati, kaj je prava ženska energija! Lepe želje za vas ga. Elena! pozdrav,
Milena

Terapije: 

0