asdfdf

86

Opis: 

Hvala, Elena za današnjo svetovanje in tudi hvala, da si naju spoznala z  g.Iztokom. Dal nama je zelo veliko koristnih informacij in napotkov. Je čudovit človek, tako kot tudi ti, ki si nama razsvetlila najino pot in nama prinesla svežino novih energij. Hvala tudi, da si nama ponudila medsebojno sodelovanje. Skupaj bomo lažje širili ljubezen in svetlobo med ljudi. Danes sva imela po tvoji zaslugi prav posebno lep in sproščujoč dan. Lepo te pozdravljava,
Gregor in Monika

-

Elena, vi vsakemu želite samo dobro, delujete v ljubezni in spoštovanju in bodite to, kar ste. Ni važno besedno izražanje, ki si ga vsak lahko razlaga po svoje. Važno in izjemno pomembno pa je, kaj človek nosi v srcu in kaj iz njega izžareva, in vi osebno izžarevate nekaj nadzemeljskega, pozitivnega, energičnega in samo to je pomembno za dvig zavesti, ki je trenutno precej na podnu. Vso srečo in hvala za vse....
Mateja

-

Prava ljubezen je SPREJEMANJE. Točno tako kot je, in z vsem, kar je smiley in ne graja "iz ljubezni", pa naj so besede še tako "polne ljubezni". Elena, prinašate staro dušo modre ženske in to je poslanstvo, ki ga vidim. Če nekdo sliši le nepravilne in napačno uporabljene besede, je to pač njegov vidik, ki ga zmore slišati. In tako je prav. Tudi to lahko sprejmemo, kajne?
Nataša

-

Sem slavistka, že več kot dvajset let delam tako v tiskanih medijih kot na televiziji. Zavedam se, da je na prvem mestu KAJ povemo, potem pa KAKO to povemo. Seveda naj bi bila v medijih lepa slovenščina, pa vendar tako pogosto še pri Slovencih močno šepa. Ne samo da se mi zdi pohvalno, da se katerikoli tujec želi in trudi govoriti slovensko (tudi javno), predvsem se mi zdi pomembna vsebina. Greste raje k nekomu, ki nima pojma o tistem, o čemer govori, a to podaja v pravilni slovenščini, ali k nekomu, ki vas prepriča z vsebino tistega, kar vam pove? In ki vam pomaga. Podpiram go. Eleno, saj vidim, da se vse, kar pove, uresničuje tako meni kot mojim prijateljem. To pa je ne nazadnje bistvo, kajne?
Mateja

-

Gospa Elena, vi ste nam zgled s svojimi dejanji, dobrosrčnostjo, vztrajnostjo, s tem, da opravljate svoje poslanstvo, tudi s slovenščino, ker se trudite in jo izboljšujete, in to vemo vsi, ki vas spremljamo. Torej vas očitno razumemo – in to je najbolj važno. 
Boštjan

-

Mislim, da je v prvi vrsti lepo, ker ste se naučili (in se verjetno še učite) slovensko, in da je vaša pomoč ljudem to, kar največ šteje. Če gospo moti vaša izgovarjava, jo pač moti. Nič hudega. Mi, ki vas spremljamo, nimamo težav z razumevanjem, ona pa se lahko na primer nauči vašega maternega jezika in komunikacija bo lahko potekala na njenem nivoju. Vse dobro vam želim. 
Rosana

-

Elena, super ste, lepo vas je poslušati, vse je razumljivo in simpatično! Dobra volja in lepa beseda zmeraj pravo mesto najde, pa naj bo v katerem koli jeziku!
Lara

-

Draga ga. Elena. Mislim, da vas ravno to, vaš način izražanja, napravi še bolj zanimivo in edinstveno ... Jaz sem vas do sedaj vse dobro razumela in pomembno je bistvo tistega, kar nam hočete povedati, pa vseeno, v katerem jeziku je to ...
Valerija

-

Pa naj še sama dodam nekaj 'mehkih' besed! Sem slavistka, med drugim tudi pisateljica in sedaj tudi predavateljica 'zdravega načina življenja' ter avtorica mnogih pesmi in ne nazadnje knjige Moja diagnoza rak!
Eleni čestitam za njeno edinstvenost, podpiram dejanja, ki pomagajo človeštvu, ne glede na izražanje – navsezadnje lahko sprejemamo tudi miselne vzorce! Kar pa se slovenskega jezika tiče, ali je ta v televizijskih in RTV-poročilih pravilna? 
Z nasmehom in dobro voljo v nov sončen dan, pošiljam veliko pozitivne energije vsem nam.
Sonja

-

Ga. Elena, bila sem že pri vas. Če le lahko gledam Klepet ob kavi, ko ste gostja vi, in prav luštno govorico imate, vas rada poslušam, to mešanico slovenščine in vaše materinščine. Govorite razumljivo, ali se pa trudite, da vas razumemo. Ne poznam drugih predavateljev, ker nisem bila še na nobenem predavanju, tako da ne vem, kako se Slovenci sporazumevajo z drugimi, npr. ko je bil v Sloveniji dalajlama. Jaz ne bi ničesar spremenila, taki ste popolni, to vse, kar ste, vi, vaša govorica, vaš božanski dar – to je Elena Seničar, in radi vas imamo!
Ljudmila

-

Spoštovana ga. Elena, čudovita oseba ste, vredna spoštovanja. Osebno sem vas spoznala, hvaležna sem, da ste vstopili v moje življenje in mi odprli obzorje v moji osebni duhovni rasti. Kar drugi ljudje govorijo, naj vas ne zmoti pri vašem poslanstvu. Vam in vaši družini želim vse dobro. S spoštovanjem,
Hermina

-

Spoštovana Elena, prebrala sem pismo, ki ste ga objavila. Prosim vas, ne dajajte mu pozornosti, meni ste prav zaradi vaše pristnosti in iskrenosti nadvse zanimiva. Take izjave negativnih ljudi, ki imajo pri sebi še dosti pucanja, so pač slaba stran FB. Toliko pozitivnih informacij, kot sem že slišala od vas... vse sem razumela, ali je pomembna pravilna slovenščina. Nikakor. Prav zaradi tega ste še bolj zanimiva! Pozabite na negativne ljudi, stopite čez in ostanite Vi.
Milena.

-

Saj te gledam na TV. Vnuk se je jokal kot jesihar, potem si ga pa ti čisto umirila, celo pogovarjal se je s tabo. Vidiš, si me priklicala v mislih.
Stanka.

-

Spoštovana gospa Elena!
Pravijo, da ni naključij, zato informacija o vas zagotovo ni naključje. Kolegica mi je povedala za vas in vašo nesebično pomoč ljudem v stiski. Ko sem prejela vaš link, sem pogledala in prebrala kar nekaj vaših prispevkov. Mene ste očarali in name napravili izjemen vtis. Zelo si želim obiska pri vas, posebno pa sem vesela, da ste v Celju, saj je to moja zibelka, mesto mojega rojstva. Kolegica, ki sem ji povedala za vas, se je včeraj prijavila in danes sem vas klicala tudi jaz. Ker ste bili nedosegljivi, vam zdaj pišem.
Zelo se veselim srečanja in vas do snidenja prav lepo pozdravljam.
Lilijana

Terapije: 

0