asdfdf

85

Opis: 

Lep pozdrav, za mene ste tudi vi darilo, ki ga ne bom pozabil.
Hvaležen sem za izkušnjo terapije pri vas, moje življenje se na vseh področjih izboljšuje.
Hvala, hvala, hvala ... za vse kar sem pri vas pridobil.
Miran

https://www.youtube.com/watch?v=2Dgowo_G4G4

-

Hvala, Elena za tvojo energijo in nasvete, ki mi ogromno pomagajo na tej težki poti: skozi pekel v nebesa. Hvala, Monika, da si mi vse to omogočila. Elena, našla si pravo sporočilo zame: Angeli me res spremljajo in življenje mi daje tisto kar potrebujem.
Hvala, hvala, hvala.
Simona

-

Pozdravljena gospa Elena. V nedeljo sem gledala ponovitev oddaje Klepet ob kavi, v kateri ste bila gostja. Zelo dobra sporočila in nasvete ste transformirala v naše misli.
Lepo vas pozdravljam,
Tatjana

-

Čudovito, rada vas gledam, rada poslušam! Delala sem z ljudmi vseh narodnosti. Najbolj so spoštovali naš jezik Rusi in Ukrajinci in ga tudi lepo govorili. Bili pa so do sebe najbolj kritični, tako kot ste vi!
Hilary

-

Iz gospe Elene govori čista duša, ki do drugih najde pot v kateremkoli jeziku. Le prisluhniti moraš znati in začutiti, kaj ti sporočajo njene besede.
Liliana

-

Moja Elena, ni lepšega kot poslušati vas z vašim naglasom in govorom, super ste in ostanite tako.
Maja

-

Super ste Elena smiley, vsak naj pa pomete pred svojim pragom. Vedno se bo našel nekdo kateremu nismo všeč in nas hoče popravljati... mi sami smo najdragocenejše darilo stvarstva. Ogromno ljudem pomagate in hvalabogu za to, da je še kdo, ki opazi ranjene dušice in jim prisluhne. Srečno in kar tako naprej.
Jana

-

Draga Elena,
Pohvala zasebno, zaradi intime. Vaša čutenja, intuicija sta brezmejna. Spomladi sva imeli svetovanje (mobing-služba- šefinja) Rekla ste da jo bodo v 2 letih zamenjali zaradi nesposobnosti. Nisem verjela, priznam Elena. Zdaj se ji je 2 ? stol zamajal v tem letu. Bomo videli. Ne želim slabo. Ampak ni vredu ženska. Hvala Elena.
Jadranka

-

Pozdravljena ga. Elena .
HVALA vam za potrjeno fb prijateljstvo.. Sem gledala vaše pogovore ob kavi. Ste izjemna osebnost! HVALA za vse misli, spodbude, vso pozitivnost, ki jo dajete ljudem. Vsee dobro še naprej !
Barbka

-

Spoštovana  Elena, 
Pred tedni sem bila pri vas na svetovanju. Priznati moram, da ste me presenetili z vašo sposobnostjo uvida v mojo trenutno situacijo in prihodnost. Ravnam se po vaših napotkih in skušam biti trenutno predvsem mama, šele v drugem planu je moja poslovna pot.
Na najinem srečanju sem vam pojasnila, da sem po izobrazbi univ. dipl. pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom in se ukvarjam s pravnim svetovanjem.
Za vso prijaznost in pomoč se vam vnaprej zahvaljujem.
Ob tej priložnosti bi želela naročiti tudi energetski prstan za ženske (torej zase). Vem, da vsak prstan uglasite tako, da je uglašen z energijo vsakega posameznika (pri tem pa upoštevate tudi želje vsakega posameznika). Zame je pomembno, da mi bo prstan pomagal pri odganjanju morebitnih negativnih energij, pri tem pa privabljal harmonijo. Želela bi prepoznavati pozitivne signale iz okolja, ter bolje komunicirati z ljudmi okoli sebe (partnerjem, otroci, družino, prijatelji, ...).
Vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč in prijaznost in sem prepričana, da se bova kmalu zopet videli (če ne prej, pa sigurno takrat, ko bom zopet potrebovala vašo pomoč in vodstvo).
Vse dobro vam želim,
Petra

-

Pozdravljena Elena,
za prstan sem se odločila, ker sem na takšnem delovnem mestu, kjer vsakodnevno čutim negativne stvari (ali jih nekdo želi storiti meni ali zaslutim, da jih delajo nekomu drugemu - če se izrazim po domače - nekateri ljudje so zlobni). Želela bi, da bi me dodatno zavaroval pred negativnimi mislimi in negativnimi, zlobnimi dejanji drugih ljudi, s katerimi moram službeno sodelovati vsaki dan.
Sedaj se trudim, predvsem od takrat, ko sem vas gledala v oddaji Klepet ob kavi, ko ste rekli, da naj prižgemo zjutraj eno malo svečko in si želimo samo dobre stvari. Sedaj si prižigamo svečke že zvečer, skupaj z otroci, večkrat v mislih, pa si zaželim, da bi moji družini pomagali dobri angeli in imam resnično občutek, da je lažje.
Mogoče sem malo hecna ampak tako pač je. Zato se tudi že veselim vašega prstana, ker vem, da bo potem vse v redu, ker me bo spominjal na vas in vaše dobre besede in nasvete, na vaša dobra dejanja, na pozitivnost, ki jo imate in ki jo dajate ljudem in bo tudi meni potem lažje v srcu. 
V mislih si dostikrat rečem, hvala bogu za Eleno, da je tukaj in da nam pomaga.
Želim vam vse dobro in lep pozdrav!
Barbara

-

Draga Elena,
gledala sem vašo oddajo Klepet ob kavi, in sicer tisto o denarju. Začela sem plačevati tako, da sem obrnila na tisto stran, ko je most, s tem sem okužila tudi moža. DELUJE, hitreje sem prodala stari telefon, denar se je pričel drugače obračati. HVALA, da ste in ne zmenite se za stvari in ljudi, ki bi radi bili pametni. Nestrpnost do drugih ne pripelje nikamor, tudi takih drugače govorečih, verjetno bi gospa kar hitro pogrnila iz ruskega jezika. Jaz pa vam rečem SPASIBA ! Delajte in govorite še naprej tako, kot ste do sedaj, mi vas razumemo. Kdor pa vas ne, naj na pilotu obrne drugi kanal. Lepo bodite in veliko, veliko uspehov vam želim!
Živa

-

Že to, da se ga. Seničar lepo "trudi" uporabljati slo. jezik in v njem delovati, ko pa je v tej deželici še ogromno takih, ki so tu 20 let, pa nimajo niti interesa. Ga. Elena, vaša slovenščina z naglasom je izredno simpatična. In nenazadnje prepoznavna. Super ste!
Orleana

-

Tudi jaz sem bila v sredo pri gospe Eleni. Kako prijazna in nežna gospa je to. Sploh ne vem, kaj sem tako dolgo čakala smiley.... toplo priporočam vsem ostalim. Z pravočasnimi namigi lahko spremenimo svojo življensko pot in ga. Elena je pravi naslov za to. Hvaležna sem za vse napotke.
Snežana

Terapije: 

0