asdfdf

84

Opis: 

Kako lepa oddaja. Klepet ob kavi 4.12. Solzice so mi tekle, ko sem vas poslusala. Elena, uporabljava zelo podoben stavek: Ko bomo bolje znali uporabljati in sprejemati denar resno, bo Slovenija kokoš, ki nese zlata jajca. Tudi jaz čutim podobno glede Slovenije - razcvet. Lep večer.
Zdenka

-

Pozdravljena ga Elena, spremljala sem vas v oddaji Ob kavi in na planetu TV. Ste oseba, ki ima v mojem srcu posebno mesto, nekako sem vas začutila in vas rada poslušam. Le tako naprej pri izpolnjevanju svojega poslanstva. Tako pozitivne in tople osebe že dolgo nisem spoznala. Pohvale tudi vašim izjavam. Nekako bolj verjamem v to kar pravite Vi in g. Knez. Lep srcen pozdrav.
Valentina

-

Elena, kako rada te poslušam v oddaji Klepet ob kavi, tako prisrčno poveš, ko se trudiš, da bi te popolnoma razumeli, in tako si srčna. Danes ste napravili čudovito oddajo, ki bi jo morali slišati vsi. Potem se bi frekvence dvignile.
Katjuša

-

Draga Elena, sem Srčno Hvaležna, da sva si takole prišli na Pot. Danes sem poslušala posnetke TV Oddaj, kjer si bila Gostja ~ Čudovito Bitje si, izjemna Ženska... Prav takšno pa je tudi Tvoje Srčno Poslanstvo. Srčno Hvala Ti za vse, kar deliš. Naj Ti v Življenju še naprej sije Zlato Sonce in bodi obdana z vsemi Dobrimi Silami Vesolja... vedno in povsod. Z lepimi pozdravi.
Barbara

-

Elena, hvala za prijateljstvo, ker spoznavam, da nam je veliko takih, ki zelo ćutimo energije in se z njimi ukvarjamo. Jaz sem kanal za angelska sporočila. Hvala. da sem te spoznala in da se kmalu srečava v živo. Hvala, hvala. hvala ti
Mojca

-

Pozdravljena ga. Elena, imel bi eno vprašanje. Lansko leto sem bil že pri vas. Od takrat se je kar nekaj vaših napovedi uresničilo, sploh glede naše firme in družine. Drugače, pa bi jaz enkrat spet prišel k vam, bi rad zvedel za par stvari, kako bi naj bile naprej, sploh glede firme katero imamo, zdaj bomo šli v veliko investicijo in je vseeno fajn, da bi vedel kako morda to vidite, takrat ste bili glede tega zelo uspešni. Lep pozdrav in hvala,
Matjaž

-

Hvala, gospa Elena za čudovito predavanje, neverjetno lepo darilo in hvala za vašo energijo.
S spoštovanjem
Aleksandra

-

Gospa Elena, najlepša hvala za današnji čudovit seminar.
Bilo mi je veliko zadovoljstvo spoznati vas in poslušati. Ste zelo karizmatična oseba iz katere izžareva energija ter polno koristnih življenjskih napotkov.
Adijana

-

Hvala za sprejem med FB prijateljice. Danes sem vas videla na dogodku z Vesno v Ljubljani. Kolegica mi je povedala za vas. In ravno vas poslušam na posnetku Klepeta ob kavi. Navdušena sem nad vami in upam, da vas kmalu v živo spoznam.
Dita

-

Pozdravljena še enkrat. Danes sva se srečali na Trojanah - jaz z možem, tudi vi z možem. Vam moram povedati, da sem takoj, ko sem vas videla, ocenila da ste krasna, čudovita oseba. Nisem si predstavljala, da bom danes videla obe - Vesno in Vas, draga Elena in še spregovorili sva nekaj besed. Sem zelo vesela, da sem vas spoznala. Vse lepo in srečno.
Irena

-

Hvala, ga Elena še enkrat. To je moja rožica iz vrta v mojem domu.
Čeprav jo je mraz, je še lepa. Včeraj sem se počutila res lepo...
In, ja, najefektnejše, učinkovite so preproste besede podprte s prakso, izkušnjami zivljenja.
Se vidiva jutri.
Lep večer !
Silva

-

Spoštovana gospa Elena!
Že kar nekaj dni je minilo, odkar sem bila pri vas; v soboto 7. novembra.
Prijazno ste me sprejeli in mi povedali "kar mi gre". Zelo sem vam hvaležna, da ste mi nekatere stvari potrdili, kar sem nekje slutila, nekaj osvetlili in podali svetlobo na pot za naprej, v prihodnost.
Ravnokar sva se pogovarjali po telefonu in razrešili ste mi kot klobčič zapleteno situacijo. Zelo sem si oddahnila, čeprav me čakajo težke posledice. Pa ste rekli, da ima tudi to svoj namen, kar ponižno sprejemam in se tega zavedam in res je tako z vsem, kar se nam dogaja.
Za vse, kar ste mi povedali sem vam zelo in iz srca hvaležna. Prav tako sem hvaležna, da pomagate mnogim ljudem, jim odpirate oči, jih učite in vzpodbujate.
Želim vam vse dobro in srečno na vaši poti!
Darja

-

Draga Elena! Hvala, da ste sprejela mojo prošnjo za FB prijateljstvo! Sem gledala Vaše oddaje Klepet ob kavi (vse). Zelo simpatična srčna oseba ste in so mi bili Vaši nasveti zelo zanimivi in prisrčni! Mož je rekel, da ste mi všeč zaradi Vašega naglasa Tudi naglas mi je všeč, toda začutila sem Vašo iskrenost. Ste zelo ženstvena - to mi je bilo všeč, in mogoče to tudi pri sebi pogrešam. Neko mehkost, ženstvenost! Upam, da se bova srećali tudi v živo! Hvala! In z nasmehom naprej!
Zdenka

-

Danes sem vas sanjala. Bila ste oblečena v zlato obleko in objela ste me, ko sem jokala. Imela ste zelo mehke roke, ste me tolažila in rekla da bo vse ok. Stala ste pa pri eni leseni hiški, kjer živi moja prijateljica Alenka. Zraven vas je bila čarovnica na metli, kot nek simbol.
Vi me spominjate na žensko, ki je mama ljudem. HVALA!
Bojana

Terapije: 

0