asdfdf

82

Opis: 

Draga Elena! Hvala za prijetno voščilo, da vsak najde svojo drugo polovico. Pričela sem spet verjeti v duše dvojčice. In kar vam želim sporočiti je, da so mi sedaj vzor ženske, ki imajo partnerje, ne pa tista samozadostnost žensk, češ, ne rabim moškega... In nekatere vodijo delavnice na temo partnerstva, a same niso v partnerstvu. Halo? Ja kako? Vzor je le udejanjeno, za mene, sicer smo samo v teoriji. Lepo bodite. Vse dobro vam in vaši družini!!!
Milena

-

Hvaležna, da sem vas spoznala preko medijev in časopisa...
V tem času je zelo pomembno, imeti verodostojnost, da nam daje pogum. Hvala vam, da delite to sposobnost z nami in nam dajete pogum za naprej. Hvala iz srca.
Simona

-

Draga Elena, upam da se vse to uresniči in da ja končno stopimo skupaj in pokažemo tem našim političnim hijenam kje jim je mesto... smiley Upam na mir povsod, ne samo pri nas, kajti vsi smo samo ljudje in tisti, ki imajo moč, pa to dobro izkoriščajo. Naj jih vodi božja pravična roka in pravi razum, pa bomo na koncu vsi zadovoljni ... Hvala ti Elena.
Suzana

-

Hvala Elena iz srca za vse te napovedi. Zlata si, hvala bogu, da si med nami! To je nam Slovencem poseben dar, kar izredno cenim in se ti poklonim ... lepa, lepa hvala.
Tatjana

-

Go.Elena, rada bi se Vam samo zahvalila za pomoč. Odkar sem bila pri Vas, se mi stvari obračajo na bolje. Hvala in želim Vam lepe praznike.
L.p. Sonja

-

Draga Elena,
Vam in vašemu dragemu možu (ki sem vaju spoznala v Božičih, ko vas je gostila Sara .. in nato smo prijetno poklepetali na pijači v Ankaranu), in seveda tudi vašim otrokom, naj naj lepše in najboljše in srca v teh prazničnih dneh. Pošiljam vam sreče 28 7 741.. Velikokrat se spomnim na vas in se vam v mislih zahvalim za pomoč, ki ste mi jo nudila, ko smo "ugotavljali" kaj je z sifilisom od hčeri, ki je bil le računalniška napaka. Ja, in sedaj je napočil čas, vsako uro čakamo na rojstvo naše vnukice (saj tako so ji rekli zdravniki čeprav niso 100%, vendar to nima veze). Le da pride na svet zdrava ona in da bo z hčerjo vse ok. Objem od mene.
Manuela

-

Elena, čestitam, da predstavljaš odnos na katerem je treba vztrajati, delati, spreminjati navade in ne zbežati, ko je hudo.““““““
Zdenka

-

Gospa Elena, hvala za potrditev prijateljstva. Poslušam vas v oddaji pri Jasmini, vesela sem vaših nasvetov. Želim vam veliko zdravja, sreče, ljubezni in miru v novem letu. Lep pozdrav!
Karolina

-

Elena, blagoslovljen Božič, radost in mir v duši in ljubezen v srcu vam želiva Tilka in Teja. Ostanite še naprej tako vesela in optimistična. Vse lepo tudi v novem letu.
Tilka

-

Elena, naredi kakor ti hočes, jaz samo vem, da sem ti neskončno hvaležna za vse tvoje besede in da te imam rada do neba in nazaj. Predvidoma spomladi pa pridem na tvoje terapije. Bodi mi dobro in še enkrat hvala iz vsega srca za vse!
Irena

-

Ga. Elena, danes ponoči je odšel moj oče. Srce se mi trga, a vesela sem, da sem bila ob njegovem odhodu ob njem. Točno ste napovedali. 3 leta ste rekli. Zmanjkal mu je samo en mesec.
Sonja

-

Pozdravljeni!
Z veseljem vam sporočam, da je avto zdaj blagoslovljen smiley, moram vam vseeno še napisati, da si sem in tja še zavrtim posnetek, ki sem ga posnel, ko sem bil pri vas in res sem vesel, da sem vas spoznal in da pomagate tolikim ljudem!!! Hvala za vse in ostanite se naprej čista ljubezen smileysmileysmiley
Vse dobro vam zelim in hvala za vse smileysmileysmiley
Hvalaaaaa......
Lep pozdrav
Klemen

-

Pozdravljena, Elena. Rada bi vam samo sporočila, da je VSE res, ko ste govorili za prvilno obračanje denarja k mostu in Evropi. Odlično je in bom rekla, da denar kar pride do tebe, ne da bi sploh razmišljala, kako bom zdaj, ko nimam denarja. smiley Hvala, ker ste sporočilo podali naprej in hvala, ker verjamem lahko v vas smiley.
Sonja

-

Ga.Elena,  na vaši strani je vedno zaznati LJUBEZEN, naj bo leto 2015 čas premikov tudi v Sloveniji... zaznati je, da se tukaj "zbiramo" ljudje, ki smo za ljubezen,... ker imamo razumevanje,... ker nismo ozkogledi... ker imamo razumevanje življenja, ali pa si to želimo... Predvsem pa podpiramo vse, ki imajo pogum biti to kar so in ... naj v nedeljo zmaga ljubezen, ne glede na izid... ZA ljubezen smo....
Sonja

Terapije: 

0