asdfdf

81

Opis: 

Pozdravljeni, rada bi se vam zahvalila, ker ste mi svetovali glede odločitve o frizerju, izkazala se je za pravo. Hvala vam. Lp. Nastja

-

Draga Elena! Sporočam, da so mi končno sporočili, da sem izbrana. Uspelo mi je. To je bil kar zahteven proces, hvala vam za pomoč in podporo, da ste verjeli vame.
Ana

-

Pozdravljena Elena 
Najprej hvala za vse vaše misli in izkušnje, ki nas bodrijo k pozitivnejšemu življenju. Želim vam vse dobro 
Lep pozdrav,
Simona

-

Pozdravljena Elena,
Naj vam povem, da se danes počutim izvrstno, polno energije in dobre volje. To je prvič po zelo zelo dolgem času. Iz srca sem vam hvaležna!!!
Hvala! 
Špela

-

Draga Elena!
S pomocjo Vas mi je danes uspelo... na magnetni resonanci. Težko, toda mi je... hvala Vam; iskrena hvala!!
Lep dan še naprej,
Nataša

-

Pozdravljena draga spostovana gospa ELENA. Še enkrat se vam iskreno zahvaljujem za včerajšnjo pomoč meni in mojemu možu Martinu. Povsem ste ga prevzeli. Ni mogel razumeti, kako ste vse vedeli o njem. Hčeri Niki je z velikim navdušenjem pripovedoval kaj je doživel. Upam, da bova sedaj lažje razumela drug drugega. Če mi ne uspe biti dovolj igriva, se pridem k vam učiti. En velik objem in hvala !
Viktorija

-

:) & big lajk. Hvaležen za vso Vašo pomoč. Resnično pobožate po duši in daste moči za nadaljevanje popotovanja po poti življenja.
Denis

-

Elena,
iz srca ti Hvala, Kar si naredila... včeraj si me popolnoma presenetila... Imaš veliko srce in naj se ti tisočkrat povrne 
objem Tjaša

-

Gospa Elena, pozdravljena! Res ste čudovita oseba. Za vas sem slišala že nekaj časa nazaj, ampak ste me prepričala 100% na oddaji Klepet ob kavi. Jaz sem vaše besede dobesedno pozirala in res ste občudovanja vredna ženska. Upam, da vas bom lahko nekoč osebno tudi spoznala in bila deležna kakšnega vašega nasveta. Želim vam lep večer in upam, da vas bom lahko čimprej gledala na oddaji. Lep pozdrav,
Daša

-
Zahvaljujem se vsem za poslane voščilnice in darila! 

Elena

-

Pozdravljena, ga.Elena. Naj vam prvo povem, da sem si ogledala nekaj vaših oddaj na TV. Ste prisrčna, simpatična, polna dobre energije in človek se prav dobro počuti,ko vas gleda.
Želim vam obilo sreče in vsega dobrega, polno uspehov še naprej na vaši poti!!! 
Biserka

-

Draga Elena! Srečno zdravo in uspešno leto v katerega smo vstopili! Hvala Ti, ker nam stojiš ob strani, da s tvojo pomočjo rastemo in premagujemo ovire, ki nam jih prinaša življenje! Hvala Ti ker si!
Jerica

-

Draga Elena, ... dobila sem lepega vnukca, ki se je rodil 31.12 ... ime mu je Blaž.
Hvala ti za vse!
Manuella

-

Ta teden sem stala v vrsti za vami na pošti. Ko ste želela, da delavka na pošti pokliče še drudo sodelavko, sem točno vedela, da ju boste z nečim presenetila. Zdelo se mi je zelo lepo. Če bi vsi želeli drug drugemu le dobro, bi bil svet res lepši. Vse lepo vam in vsem vašim domačim.
Mojca

Terapije: 

0