asdfdf

79

Opis: 

Elena Seničar, hvala za razkritje tega, kar itak vem. A lepo in prijetno je, ko dobiš potrditev ♡ HVALEŽNA ♡
Slavica

-

Draga ga. Elena. Neizmerno sem vam hvaležna za vaše delo z mano. Pa še v soboto in nedeljo si vzamete čas, da opravljate svoje poslanstvo. Hvala, hvala. Lep dan v krogu svoje drage družinice vam želim  smiley
Neva

-

Spoštovana gospa Elena,
danes popoldan sem bila pri vas in moram reči, da sem še vedno pod velikim vtisom o vsem, kar ste mi povedali. Žalostna, ker nekaterih stvari nisem želela slišati, čeprav nekako vem, da so to edine rešitve. Malo sem še jokala popoldan, a vedno bolj se zavedam, da je verjetno res prava pot ta, kamor ste me usmerili.
Še enkrat najlepša hvala in upam, da se čimprej javim z dobrimi novicami in naročilom verižice.
Vse dobro vam želim,
Sandra

-

Spoštovana gospa Elena, hvala za vaše FB prijateljstvo in naklonjeno spremljanje našega dela, Vse dobro vam želim,
Severina

-

Elena, hvala vam za čudoviti večer. Včeraj sem bila tista, ki je sedela zraven vas in vam prebrala sporočilo. Navdušena sem nad vami in vašim nakitom. Komaj čakam da pridete spet v Čarnico, takrat sigurno pridem. Najlepša hvala, da ste.
Simona

-

Pozdravljena ga.Seničar, pošiljam vam kratko in zelo pozitivno nabito sporočilo. 
S partnerko živiva na Slovaškem in sva naravnost navdušena nad vašim delom. Hvala za vsa znanja, ki jih delite z nami preko TV-oddaj in tudi tako na daljavo. Čeprav se osebno še nismo srečali nama pomagate, da skupaj spreminjava svet okoli naju. Čudovita oseba ste in želiva vam vse najlepše! Verjamem, da se bomo kmalu tudi spoznali, osebno ali preko skype-a. Ko bova pripravljena se bova zagotovo naročila k vam. 
Želiva vam krasen dan! smiley
Peter in Katja

-

Angelsko bitje v človeški podobi - to ste vi draga ga.Elena. Hvala vam za vse heartheartheart
Neva

-

Včasih je človek tako zmeden, da se ne zaveda vseh besed, ki jih povedo drugi, ki ti dobro želijo. To ste namreč vi storili že zame. Hvala vam in upam, da ste mi pripravljeni pomagati še naprej.
Pavel

-

Gospa Elena Seničar! Moram se vam zahvaliti za vašo pomoč, ki sem jo bil deležen petega januarja letos. Res iz srca vam hvala, da vem kako ravnati v prihodnje in, da se izogibam negativnih stvari in, da ravnam tako kot je treba. Res upam, da se še kdaj vidiva in, da kako rečeva. Bogu hvala za vaš dar, ste nekaj posebnega in to cenim. Res, da mi določene stvari še niso jasne, ampak vrjamem v dobro vero, da mi bo prej kot slej vse jasno in, da bom ravnal dobro. Ga.Elena, srečno in polno zdravja vam želim. Lp.
Karli

-

Draga Elena, bilo je čudovito. Ne vem kako se naj zahvalim. Neizmerno sem hvaležna da ste prišli v moje življenje. Hvala in lep sončen dan heartheartheart Neva

-

Hvala za potrditev. Danes sem vas poslušala v Levu. Zelo zanimivo. Mi je dalo veiko za mislit... Lep večer želim.
Milena

-

Pozdravljena Elena,
hvala za čudovito predavanje v hotelu Lev, zelo nama je bilo všeč. Gregorju se je tretje oko še bolj odprlo in dobil je veliko novih informacij. Veliko uspehov še naprej.
Gregor in Monika

-

Draga Elena, hvala lepa za sprejem med prijatelje. Vam moram priznati, da sem zelo navdušena nad vašimi oddajami na TV3, že skoraj malo obsedena. Hvala vam za to, kar ste, ker ste me že ogromno naučili. Lep pozdrav in topel objem.
Neža

-

Moj velik poklon ga. Elena, dobra duša odmeva, deliti ljubezen in toplino med ljudi, z srčnostjo je božji dar. S spotovanjem!
Rosanda

Terapije: 

0