asdfdf

78

Opis: 

Draga Elena! Ko sem odhajala od vas, sem celo pot domov jokala.... Pa ne zato, ker sem bila žalostna..., zato ker sem bila srečna, da sem z vašo pomočjo naredila korak naprej v boljše življenje in pustila za seboj vse težave in bolečine mojega življenja. Vem, da bodo težave še prišle, ampak jih bom s svojo novo energijo lažje premagovala in se tudi bolje soočala s problemi. Vem, da moram kot duša rasti, se učiti na svojih napakah..., ampak tokrat bo drugače... Ko sem se odločila za intuitivno uglaševanje, v meni ni bilo niti kančka nezaupanja v vas... Predala sem se in sledila vašim navodilom. Prosila sem Boga za pomoč, za učitelja... in ga dobila. Hvala vam ... res ste oseba s čudovito energijo, ki spreminja svet posameznikov in jim daje ponovno voljo v življenje. Bog ve, koga je moral izbrati za to poslanstvo. Verjamem tudi, da je to poslanstvo včasih težko in da ste tudi vi samo človek, ki ima svoje življenske teste.., ampak vseeno je to velik blagoslov. Tudi jaz delam na podoben, svoj način... v delu, prijateljstvu... in ni mi žal, čeprav velikokrat naletim na nerazumevanje in nesprejemanje. Ampak nič zato..., važno je, da ostajam enaka glede na moje razumevanje sveta in ljudi. Ne obsojam, le pomagam, če je treba......... .ISKRENA HVALA!
Tanja

-

Ooooo super! smiley Elena, tudi jaz kdaj rada pogledam kakšne vaše intrvjuje. Vsak nasvet prav pride. HVALA smiley Vsee dobro še naprej smiley
Barbka

-

Elena Seničar je pravi sonček... pomaga vsem smiley
Renata

-

Na postaji, ko vstopam, vem da me čaka veliko lepega. Hvaležna sem, da si prišla v moje življenje.
Romana

-

Elena živjo,
sporočam svoje besede:
... Znašla se se v situaciji, kjer se je zdelo, da je vsaka izbira slaba. Ko sem se odločila, sem bila res v bednem stanju, saj nisem več vedela, kaj je prav. Da bi se pomirila, sem rabila razlago, komentar nekoga, ki mi pomaga zaznat tisto, kar je zadaj za situacijo, kaj je povod, kaj se dogaja. Rabila sem govorit z nekom, ki me razume in opazi nekaj več.
Ker je vse skupaj trajalo že veliko let, sem želela najti rešitev, da se premaknem iz tega. Tako sem našla Eleno. Všeč mi njen glas, luškano govori, njen prostor in njen nevtralen, odkrit pristop do človeka, ki ga prvič sreča, mi je bil všeč. Razumna je.
Situacijo mi je opisala s takimi besedami, kot bi jo jaz, če bi lahko, sem jo mogoče slutila. Dala mi je oporo, razlago in zaupanje v odločitev, s takimi besedami, da sem bila pomirjena. Odvalilo se mi je nekaj teže, ki je nisem mogla več nosit. Dala mi je mislit. Seveda pa takšen obisk odpre nova vprašanja za stvari, ki jih želiš razrešit pri sebi. Hvala.*
A*

-

Hvala vesolju za go.Eleno..., da jo poznam in jo zelo spoštujem. Razdaja se s srcem in dušo in je prva..., ko bom kaj potrebovala..., da se obrnem njej. Ga.Elena Seničar..., pravi angel med nami!!
Mojca

-

Hvala vam za čudovite pomoči, ga.Elena. Prosimo Boga, da vas nagradi za vaš trud in pomoči ...
Silva

-

Elena Seničar, ti si ena posebna lučka, ko enkrat osvetliš našo pot in si vedno v naših srcih. Hvala ti, da si to kar si.
Manuela

-

Elena se vedno zova opravičuje, ker za svojo pomoč računa. Vsi bi radi pomoč, ko nam je hudo... In še se najde nekdo, ki meni, da bi morala delati zastonj? Ne vem, ali res mislite, da če ima nekdo nek dar, da za preživetje ne rabi hrane in strehe nad glavo? A naj si torej najde službo za 8 ur, potem pa popoldne še zastonj pomaga vsem, ki jo kličejo? Ne vem no, malo se zamislite. Tudi njen dan ima samo 24 ur, od tega mora jesti in spati, pa družino ima. In vse položnice za plačati, isto kot vsi mi. Je nekaj posebnega, ampak v osnovi še vedno človek, ki ima potrebe, ki jih zadovoljimo z dobrinami, ki jih plačamo.
No, pa še tole, če sem se že oglasila... a ko nam avto crkne, pa nam ni težko odšteti več sto eurov, da ga poštimajo? Zase in svoje telo pa nam je škoda 50 eur, Kristus, zato pa smo, kjer smo.
Morda pa komu gre v nos, da Elena živi od tega, ker eni bi radi, pa očitno nimajo dovolj tistega nekaj, da bi lahko.
Romana.

-

Pozdravljena, ga.Elena,
Rad bi se vam zahvalil za včerajšnjo partnersko posvetovanje.
Spoznal sem kar precej novih stvari, najbolj pa sem presenečen nad vašim načinom dela, saj ima vsaka vaša beseda en pomen, še največji pa vaše zgodbice, katere dejansko prikažejo naš problem z drugega zornega kota.
Zelo zanimivo ste nama prikazali najin največji problem (spolnost).
Zavedam se, da bo potrebno še veliko stvari urediti na tem področju.
Občutek sem imel, da je bil tale posvet za vas izredno naporen saj zamenjava osebnosti pri dveh ljudeh, ki sta istočasno prisotna ni enostavna in je verjetno težko nekomu svetovati kot ženski , izgleda pa kot moški in obratno.
Vse dobro vam želim. Lep pozdrav
Andrej

-

Ga Elena. Iz srca sem Vam hvaležen za vso pomoč. Resnično ste angel, ki je vstopil v moje življenje. Hvaležen, da me spremljate po poti življenja. Vem da se nimam ničesar bati. Zato grem pogumno naprej.
Denis

-

Hvala, za prečudovito preživeto popoldne z Eleno Seničar, ki mi je znova s svojim predavanjem potrdila, da imam resnično zlatega moža!!! Hvala!!!
Valerija

-

Se že izpolnjujejo neverjetni uspehi naših športnikov kot ste napovedali! Upam, da se pozlatijo tudi druge vaše napovedi!Hilaru

-

Lepo pozdravljeni ga Elena. Najprej bi vam povedala, da sem tudi jaz ena od vaših oboževalk in z veseljem gledam tudi vaše oddaje. Preprosto lepo mi je, ko gledam vaše oddaje Klepet ob kavi. Hvala, kakorkoli že, zame ste čudovita oseba. Hvala. ker ste mi odskočna deska za naprej.
Valerija

Terapije: 

0