asdfdf

75

Opis: 

Pozdravljeni, prejšnji mesec ste mi svetovala po telefonu. Ogromno energije imam ujete v želodcu Hvala,
Darja

-

Pozdravljena, po vaših nasvetih sem se pozanimala za certifikate za izdelavo mil in varnostni list, ki ga rabim, da sploh lahko prodajam te moje izdelke. Dali ste mi moč in vero da bom zmogla tako materialno kot tudi drugače. Sem že dobila tudi cene za vse te storitve, trajalo bo par mesecev, da se vse to uredi. Ampak imam zaupanje in moč. Ko vse to uredim, posnamem tudi filmček na You tube in vam ga pošljem.. Vem, da bo vse dobro in tako kot mora bit. Hvala vam, ko to uredim vam javim kot sva se zmenile, ne pozabite me. Hvala vam še enkrat. Pozdrav in vse dobro,
Simona

-

Lep pozdrav, spremljam vas v oddaji Klepet ob kavi, zelo ste mi všeč navznot in navzven, hvala, vse lepo.
Majda

-

Pozdravljena ga.Elena. Hvala za zanimljivo sobotnje predavanje in ponujeno prijateljstvo na FB. Lep pozdrav in upam da se še vidimo.
Đurđica

-

Pozdravljena, Elena. Želim se vam zahvaliti za vse modrosti, ki nam jih nesebično podajate. Vedno znova se kaj novega naučim. Nazadnje sem vas občudovala v Klepetu ob kavi v petek z Jasmino. Hvala vam za vse! Lepo nedeljo vam želim smiley
Špela

-

Draga Elena, cenim, spoštujem vas, in vaše poslanstvo. Ste čudovita oseba, ki izzareva ljubezen in sočutje do ljudi. Elena, ne ozirajte se na to kar govorijo drugi: Jaz sem vas vedno razumela, in vas razumem. Sama zivim v tujini, in je nemščina moj drugi jezik. Tudi jaz ne izgovarjam vseh stavkov pravilno, pa kaj? Zaradi tega nisem nič slabša od drugih. Nasprotno, ponosna sem na sebe. Želim povedati vsem tistim, ki kritizirajo, naj se obrnejo k sebi in počistijo pred svojim pragom.
Draga Elena, srečna sem, da sem vas spoznala, ker vi ste tista, ki kaže drugim ljudem pot v svetlo prihodnost. Ljudje s takšnimi izjavami ne zaslužijo velike pozornosti.
Želim vam in vašim najdrazjim lepo nedeljo. Še enkrat hvala vam iz srca za vso vašo nesebično pomoč. Veselim se ponovnega srečanja z vami. Rada vas imam.
P.S: V kolikor imate občutek in bi želeli lahko moje razmišljanje tudi objavite javno. Lp.
Hermina

-

Pozdravljena Elena! Še enkrat najlepša hvala za vse povedano, mi bo pomagalo še naprej pogumno stopati po svoji poti!
Neva

-

Kako lepo napisano, Elena, ti si pa prav prikupna s svojo govorico.smiley Paše tebi.
Barbara

-

Elena, hvala vam za čudoviti večer včeraj. Sem tista, ki je sedela zraven vas in vam prebrala sporočilo. Navdušena sem nad vami in vašim nakitom. Komaj čakam, da pridete spet v Čarnico, takrat sigurno pridem. Najlepša hvala da ste.
Simona

-

Hvala lepa. Z veseljem sem vas spremljala na YouTube, klepet ob kavi.
Klara

-

Zelo sem srečna, da sem vas gledala na TV. Tako pozitivne osebe v ovom ludom svijetu teško najdeš. Hvala vam za vaše prijateljstvo. Mogoče mi bo pomagalo, ker ga potrebujem. Lp
Cvijeta

-

Draga Elena, kdor govori s srcem, ga razume celi svet. Ne ukvarjajte se več s tem, ker sploh ni pomembno. Zelo malo slovencev govori pravilni slovnični jezik. Želim vam, da ostanete taki, kot ste in dajete ljudem, kar potrebujejo. in to je ljubezen in mir. Želim vam izpolnjen Valentinov dan, polno ljubezni.
Slavka

-

Glede na to, da ste Ukrajinka, in verjamem, da je sloveščina težka, želim izraziti samo podporo, ker se trudite... Nimam težav z razumevanjem, ampak saj sami veste, vaja dela mojstra smiley ... Jaz vas razumem, drugi pa naj preklopijo na drug TV program, ali pa naj ne žalijo in pišejo neumnosti. Pohvalno, Elene... sad
Aiska

-

Hvala. Sem pogledal vašo stran, zanimivo kaj ste vse v življenju skoz dali in lepo, da pomagate ljudem. Upam, da vas kdaj spoznam v živo.. lep dan.
Dejan

Terapije: 

0