asdfdf

72

Opis: 

Dragi Prijatelji  smiley
Nekaj dni nazaj mi je bilo dano, da sem osebno spoznala Gospo Eleno Seničar. .... reeeees ČUDOVITA IZKUŠNJA smileysmiley.
Moja prijateljica je bila moja spremljevalka in je v tej vlogi doživela vse, kar sledi v nadaljevanju. smiley
Jaz pa sem v eni uri druženja z go. Eleno doživela veliko več.
Tako kot sem z Dušo čutila, da se preprosto "morava" spoznati, sem zdaj prepričana, da je Gospa reeees VELIKA DUŠA s prav posebnim Poslanstvom ŠIRJENJA SVETLOBE na tem ČUDOVITEM PLANETU. Gospa Elena je dan prej praznovala svoj R.D. Ker nosi enega izmed najbolj SREČNIH imen pod tem ČUDOVITIM SONCEM sem začutila, da jo obdarim z mojo Srčno numerološko Analizo. Domov sem prišla v enem posebno dobrem stanju, ki je še vedno prisotno... in je posledica vseh DOBRIH ENERGIJ, katerih sem bila deležna. Draga Elena, iz SRCA HVALA TI. ČUDOVITO BITJE si. Bodi še naprej obdana z vsemi Dobrimi Silami Vesolja vedno in povsod in naj Ti sije Zlato Dušno Sonce. SRČNO Hvala Ti za Čudovito Darilo ~ pozlačeno ikono, ki ima reeees ČAROBNO MOČ ... Yeeeessss... me Thankful & Happy smiley
Dragi Prijatelji ... Gospo Eleno Srčno toplo priporočam. smileysmiley
Barbra

-

Elena,
Mislim, da se sama ne zavedate dovolj svojih sposobnosti in se ne cenite dovolj, to pa si še kako zaslužite. Prav je, da ste začela z predstavitvami po Sloveniji, ker je to res priložnost, da ljudje spoznajo vaše terapije. Ljudje bi morali spoznati vaše prave danosti, kakšne so vaše terapije, kaj z njimi dosežete, kako je možno rešiti nemogoče probleme... Lastno izkušnjo počasi posredujem svojim prijateljem, ki jim boste lahko z vašimi terapijami pomagala. Ob vaših dejanjih besede hvale kar letijo in letijo in se ne ustavijo!!!
Če samo pomislim, kam je zabredla medicina in pa delno tudi alternativa..., kaj vse je lahko prihranjeno človeku z eno 7-dnevno terapijo pri vas. In še enkrat lahko rečem le hvala vam, draga Elena, vesolju, ki naju je povezalo, in moji beli princeski, ki nama je to omogočila! Hvala!!!
Se veselim srečanjna z vami. 
Rosana

-

-

Ga. Elena; TO JE NAJLEPŠA MISEL DANAŠNJEGA DNE IN NASPLOH V NAŠEM ŽIVLJENJU, KI GA ŽIVIMO... Malo kdo sploh pomisli na to, ker vsi tako nekam hitimo ... HVALA ZA POLEPŠANI DANAŠNJI DAN in za NASLEDNJE DNI s to mislijo... In HVALA ker ste ... smiley

Glarie

-

Go. Elena, komaj čakam na ponovno snidenje 5.3. v Virmašah, kjer boste spet imela govor. Tako sem navdušena nad vami, da si ne morete predstavljati. Navdušujem tudi druge, jim govorim kakšna energija izhaja iz vas. Zato sem se odločila, da pripeljem svojo mami in 2 teti, ki vas redno spremljajo v oddaji Klepet ob kavi. Ko sem jim omenila, da se poznava osebno, so rekle, da bi šle z menoj da vas spoznajo. V veselje mi je, da bom to moč vašega srca delila z njimi... V soboto dobite v dar od mene spet nekaj lepega... Lepo se imejte, veliko se smejte in pozitivno energijo še naprej imejte, pa se kmalu vidimo ... namaste
Nina

-

Elena, jaz sem prepričana, da vi osrečite prav vsakega človeka, ki stopi v kontakt z vami, tako ali drugače... Če je človek potreben lekcije, mu jo verjetno tudi date, in sreča se mu prikaže verjetno čez nekaj časa. Vsekakor imam občutek in verjamem, da se 100 % ne moti, da ni človeka, ki bi lahko karkoli slabega rekel o vas. Če bi, ta je slabič.
Glorya

-

Elena, prisrčna hvala. Vedno znova nas pretrese, žal je tako, da človeka po vseh vesteh, predvsem pa najnovejših o več mio.beguncih, postane tudi strah. Smo pač samo ljudje in presrečni, če nas kdo potolaži. Tako da, hvala ti, res lepa hvala. Srce si in vidi se ti, da imaš eno veliko, zares veliko, srce. Hvala. smileysmiley
Petra

-

Draga gospa Elena.
Z velikim veseljem in navdušenjem vas občudujem pri vsakem vašem sporočilu, pri Klepetu ob kavi in vedno tako žarite kot sončni žarek.
Katarina

-

Ja, kdor ne dela in ni nikoli delal z ljudmi, ne more vedeti koliko je vreden čas, ki ga preživiš ob človeku, ki ti zaupa svojo dušo in ti mu moraš še pomagati to dušo pozlatiti... to ni enostavno in marsikdo ne zmore tega, kaj da bi še pogledal v prihodnost in to povedal tej dušici... ja, moj poklon pred vami ga. Elena
Narava

-

Sem si šele zdaj te dni pogledala nekaj vaših oddaj in vas res občudujem. Morda se pa še kdaj srečava tudi osebno. Želim vam čim več uspehov in prijaznih ljudi na vaši življenjski poti.
Ingrid

-

Draga Elena. Komaj čakam da te objamem ... dobre stvari se mi že dogajajo. Odkar sva se slišale sem veliko bolj pozitivna. Iskrena hvala za tvoj čas.
Eva

-

Spoštovana gospa Elena. Večkrat si pogledam oddajo Klepet ob kavi in ko Vas poslušam, čutim prijetno energijo in toplino srca. Krasna oseba ste in vse kar poveste, so dejstva in nauki. Hvaležnost, spoštovanje in empatija do sočloveka so temelji in sama zares verjamem vanje.
Jasmina

Terapije: 

0