TERAPIJA ENERGETSKO UGLAŠEVANJE ŽIVALI

Na podoben način kot pri ljudeh delam terapijo Energetsko uglaševanje tudi na živalih in dosegam izjemne rezultate. Živali sicer ne razumejo jezika, odzivajo pa se na energijo.

Energetsko uglaševanje je izredno močna in učinkovita terapija, ki povrne živali izgubljeno energijo in na mentalnem telesu spodbudi fizično telo, da samo poišče najustreznejše rešitve zase. Elena Sofia Seničar izvaja terapijo na daljavo s pomočjo fotografije bolne živali (fotografija cele živali od strani in tudi glava), ki traja 7 dni zapored brez prekinitve, po 30 minut. Priporočljivo je, da med postopkom terapije žival čimbolj miruje. Terapevtka vas bo vsak dan poklicala in se pozanimala o fizičnem stanju živali. Stranski učinki na terapijo lahko pri živali povzročijo bruhanje (stabilizira se imunski sistem), drisko (čiščenje jeter) ali krvavi urin (čiščenje ledvic), srbečico, razdražljivost ... Vse to traja kak dan, potem te težave izzvenijo. Torej lahko pride kak dan med terapijo (lahko 1. ali 7. dan, kadarkoli vmes) pri vašem ljubljenčku do spremembe. Vendar ni vzroka za strah, saj se telo le čisti. Poskrbite, da bo žival pila čimveč vode. Najpomembneje pa je, da se s terapijo umiri psiha živali. Terapije energetsko uglaševanje še posebej priporočam za živali, ki izhajajo iz zavetišč, ki so bile v preteklosti zlorabljene ali ki so jih novemu oddali prejšnji lastniki. S terapijo se žival popolnoma pomiri in lažje sprejme novo okolje ter se prilagodi na novo življenje.

Ne morem nadomestiti telesne ali mehanske okvare (manjkajoči ud). Če žival ni rojena s telesno okvaro, pa se da veliko popraviti.

V težkih primerih je treba terapijo ponoviti po treh mesecih, sicer pa program drži 7 mesecev. V tem času se telo živali, torej ves organizem, popolnoma obnovi.

Elena Sofia Seničar je priznana energetska terapevtka, ki s svojim delovanjem dosega presunljive rezultate. Iz matrice mentalnega telesa živali prebere informacije o fizični okvari telesa in organov, izbriše negativne informacije ter ji tako povrne izgubljeno energijo, njeno telo pa spodbudi, da samo poišče najustreznejše rešitve zase.

Ob smrti ljubljenčkov pa Elena Sofia Seničar pomaga tudi žalujočim lastnikom, ki nikakor ne morejo preboleti izgube in se posloviti od poginule živali.

Pred slabimi vibracijami in negativnimi frekvencami živali lahko zavarujete tudi z energetskim obeskom ElenaS, ki ščiti njihovo biopolje, spodbuja njihov imunski sistem, zmanjšuje stres in jim daje zdravo energijo za dolgo življenje.

Za svoje delovanje je Elena Sofia Seničar pridobila tudi Certifikat (bio)energijskega delovanja na človeka s strani svetovno priznanega inštituta Bion, inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo. Pri njih je opravljala energijski vpliv na ritem dihanja, energijski vpliv na energijske centre in energijski vpliv na vodo.

Cena: 540,00 €

 

ENERGETSKI OBESEK ZA ŽIVALI

Ob nakupu prejmete posebni certifikat ElenaS, ki vam zagotavlja, da ima vaš nakit primerno energetsko vrednost, ki vas bo ščitila pred negativno energijo.

DARILNA EMBALAŽA ENERGETSKEGA NAKITA

Nakit ima čudovito darilno embalažo Zlatarne celje, ki ima svoj certifikat odličnosti saj so izdelki iz najčistejšega srebra in briljanta in je tako energetsko maksimalno podprt.

CERTIFIKAT INŠTITUTA BION

Energetska terapevtka Elena Sofia Seničar je imetnica certifikata inštituta za Bioelektromagnetiko in Novo Biologijo BION

 

OBESEK ZA
ŽIVALI

Energetski obesek za živali, ki ga je oblikovala priznana in uspešna energetska terapevtka Elena Sofia Seničar,  nudi živalim zaščito in podporo. Obesek je primeren za živali vseh vrst in velikosti. Lahko se pripne na ovratnico, na kletko ali položi v akvarij.

Energetski obesek ščiti biopolje živali, jih varuje pred slabimi vibracijami in negativnimi frekvencami, spodbuja njihov imunski sistem in zmanjšuje stres. Deluje na nezavedni ravni kot spodbujevalec energij.

Energetski obesek ElenaS živalim povrne izgubljeno energijo, tako da sproži njen pretok, ki se tako povrne v ravnovesje ter spodbudi telo živali,  da samo poišče rešitve zase.

Energetski obesek za živali je unikatni nakit, oblikovan iz najčistejših materialov – srebra in briljanta, ki ga lahko kupite samo pri podjetju ElenaS d.o.o., in ima certifikat o kakovosti srebra in briljanta, ki ga izdaja Zlatarna Celje.

Galerija

 

ZAHVALE NAŠIH OBISKOVALCEV

asdfdf

Zahvala za terapije za živali

Opis: 

Draga gospa Elena,
NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠO POMOČ, OBESEK IN TERAPIJO ZA NAŠEGA CEZARJA!! :-)
Mami mi veselo sporoča, da Cezar že nekaj dni veliko bolje izgleda, je bolj živahen in da mu je tablete v zelo kratkem času zmanjšala na samo eno zvečer (prej je dobil eno zjutraj in dve zvečer). Poleg tega se mu epileptični napadi ne pojavljajo tako pogosto -če ga že dobi, je ta veliko lažji. Včasih prej, ko smo mu želeli zmanjšati dozo tablet, je potem dobival še hujše epileptične napade, tako da je to resnično velik napredek :-) Tudi Vaš energetski obesek ga varuje!
Poleg tega se ponovno obnaša tako kot takrat, ko je bil mlajši in ni imel epileptičnih napadov. Tudi, ko sem bila sama kratko doma, sem opazila spremembo, resnično je bolj vesel...Mami mi je sporočila, da boste terapijo ponovno naredila čez 3 mesece - SRČNA VAM HVALA in upam, da se kmalu srečamo, da se Vam lahko zahvalimo v živo!! :-)
Pošiljam Vam še 3 Cezarjeve slikice (posnete v nedeljo).
Naj se vam tisočkrat povrne!!
Objem in prisrčen pozdrav z Dunaja,
Jerica**
 

Terapije: 

1

Knjiga: 

0

Energetski nakit: 

0

Živali: 

1
asdfdf

T26

Terapije: 

1

Knjiga: 

0

Energetski nakit: 

0

Živali: 

1
asdfdf

T32

Terapije: 

1

Knjiga: 

0

Energetski nakit: 

0

Živali: 

1
asdfdf

T33

Opis: 

Če deluje na živalih,
deluje tudi na ljudeh!

Terapije: 

1

Knjiga: 

0

Energetski nakit: 

0

Živali: 

1
asdfdf

T34

Opis: 

Zgodba bele gluhe muci Maci

Elena,
Muci Maci je dobro, veliko počiva in spi, sicer pa je brez posebnosti, bolečin in tegob, ki jih je imela preden ste jo začela tretirati. Moram reči, da ste bolj znana po jasnovidnosti, premalo pa po svojih terapijah - Intuitivno uglaševanje. Jaz sem se v vrednost vaših terapij prepričala šele na konkretnem primeru moje muce. Ljudje bi morali spoznati vaše prave danosti, kakšne so vaše terapije, kaj z njimi dosežete, kako je možno rešiti nemogoče probleme ..

Mislim, da se sama ne zavedate dovolj svojih sposobnosti in se ne cenite dovolj, to pa si še kako zaslužite. Prav je, da ste začela z predstavitvami po Sloveniji, ker je to res priložnost, da ljudje spoznajo vaše terapije. Lahko uporabite zgodbo moje muce in jo konkretno podkrepite s fotografijo, da je zgodba še bolj verodostojna. Izkušnjo počasi posredujem svojim prijateljem, ki jim boste lahko z vašimi terapijami pomagala.
Ob vaših dejanjih besede hvale kar letijo in letijo in se ne ustavijo!!!
Če samo pomislim, kam je zabredla medicina in pa delno tudi alternativa..., kaj vse je lahko prihranjeno človeku z eno 7-dnevno terapijo pri vas. In še enkrat lahko rečem le hvala vam, draga Elena, vesolju, ki naju je povezalo, in moji beli princeski, ki nama je to omogočila! Hvala!!!
Se veselim srečanjna z vami.     

Rosana

Nadaljevanje zgodbe bele gluhe muci Maci:
Danes je takorekoč brez tumorja. Veterinar je danes otipal spremembo na velikanskem tumorju, ki se zadnje 3 tedne ni večal, manjšal pa se tudi ni. Z inekcijo je vzel vzorec in ker ni vedel kaj bi to bilo, se je odločil, da pod narkozo prereže kožo in.....vsula se je tekočina kot sirup, malo krvava, skoraj pol litra jo je bilo. 
Pred dobrim mesecem je bila muca na koncu, le še nekaj dni ji je ostalo nakar sem "slučajno" prišla v stik z Eleno, ki ji je naredila 7 terapij in že po prvi terapiji je bila muca čisto dobro, videlo se ji je, da nima bolečin, spala je normalno, želela je ven. Elena mi je ves čas govorila, da bo Maci dobro, da se bo po 1 mesecu stabilizirala. Ves čas je bilo njeno počutje dobro, le zelo je šepala ker je morala noga prenašati težo tumorja. Zadnji teden je bilo še posebej hudo.
Energija, ki jo premore Elena je res čudežna. Veterinar je tudi ves čas je govoril: to je čudež, to je čudež... Se strinjam!Elena, iz srca sem ti hvaležna za ta čudež in verjamem, da bo še marsikdo našel rešitev pri tebi in tvoji nadnaravni moči!Rosanna

Nadaljevanje 16.4.2016 Včeraj sem obiskala muco Maci, ki sem ji s pomočjo svoje terapije INTUITIVNO UGLAŠEVANJE, pomagala pri njenih težavah s tumorjem. Dovolila mi je božanje in crklanje  smileyMaci je super, postaja čedalje bolj samozavestna in živahna, kmalu bo dovolj močna za mačje vragolije, mogoče celo za kakšne mladičke ali kakšnega mačjega snubca, pogumna in borbena je. Sem rekla, da se bo kmalu gonila, pač ženska je heartheart Draga Maci, vse dobro ti želim! heartheartheart

Terapije: 

1

Knjiga: 

0

Energetski nakit: 

0

Živali: 

1