Ženski prstan ElenaS

ENERGETSKI IZDELKI ElenaS so izdelani iz najčistejših materialov - srebra in briljanta. Moč kristala krepi vaše zdravje, zmanjša simptome stresa, okrepi vaš imunski sistem ter deluje na očiščenje in zdravljenje vašega telesa ter zvišuje vašo frekvenco. Najbolj dovršen med njimi je briljant. Briljant je močen in deluje kot laser ter regenerira vašo energijo. V negativnem okolju vas briljant varuje in ustvari ščit okoli vas, da škodljiva energija ne vdira v vaše mentalno telo. Srebro je plemenita kovina s kemijskim simbolom "Ag", ki izhaja iz latinske besede za srebro - argentum. V zgodovini je beseda dobila tudi pomen denarja. Cenjena je zaradi največje toplotne in električne prevodnosti med vsemi kovinami ter antimikrobnih lastnosti.

"S" v energetskem nakitu je skrbno oblikovan v spiralah in predstavlja univerzalni simbol kreacije, večnosti in večne ljubezni, zato izdelki oddajajo visoko energetsko vrednost. Spirale so oddajniki energij novih začetkov, vrtinčenja in spodbude. Silhueta črke »S« simbolizira spiralo stvarstva, simbolizira sijoče sonce, ki greje in daje življenje. V Izvoru vsega je srce bistva. Gibanje navzven ponazarja kreacijo, potovanje, razvoj, napredek in cikličnost in tudi ravnotežje, povezanost in osrediščenost. Vse to ponazarja cikel življenja – od rojstva do smrti v nov krog bivanja. Spirala simbolizira energije, ki se pretakajo od znotraj navzven. Simbol simbolizira rasti, rojstvo in širjenje zavesti. Dvojna spirala je znamenje ravnovesja ter ekvinocija.
 
Energetski prstan ElenaS bo postal del vas in bo skrbel za vaše bio polje in vaše dobro počutje. Je unikatni kos nakita, ustvarjen in oblikovan za namen delovanja na nezavedni ravni kot spodbujevalec energij v smeri izboljšanja vsake dane situacije v življenju. Ob stiku z osebo, ki ga nosi, zadiha z njo in tak ostane kot prijetna slutnja nečesa dobrega in lepega.

Izdelki imajo certifikat o kakovosti srebra in briljanta, ki ga izdaja Zlatarna Celje. Energetski nakit ElenaS lahko kupite samo pri podjetju ElenaS, d.o.o.

Material: 

  • Srebro 925/000

Št. certifikata: 

1844

Cena: 

333,00 €

Mnenje ženski

Podarila sem si prstan Elene Sofie Seničar. Izrazito močno sem začutila, da bo zame ovoj in dopolnjenje, ki sem ga imela priložnost zaznati na obisku. Vedno se mi je zdel predrag. Nedosegljiv. Ker sem postala sebi v sebi "predraga", je kot blisk padla odločitev, da si zaslužim samo najdražje, najboljše ljudi in odnose in pogovore in vse v duhovnem in materialnem naj bo samo mir in blagostanje. Vse odkar sem ga nadela se dogajajo čudeži. Bliskovito hitro se stvari postavljajo na svoje mesto. Tako, kot sem jih že prej čutila kot popolno obliko blagohotnega bivanja tukaj na zemlji. Moja ideja je, da se blagoslavljamo z iskrenimi srečanji in privleki tega, zakar smo namenjeni, in da lažje teče, ko smo v zaščiti božanskega, od koder smo. 

Barbara Gabrielle
-

To nedeljo je tudi Severina s pomočjo Ani Frece nosila čudovit energijski nakit Elene Sofie Seničar. Bleščal se je na odru oddaje Znan obraz ima svoj glas. A ni lep? Priporočam! Pozz :*

Ani Frece
Ljubljana

Prstan, ki je viden na fotografijah, nosim tudi sama! Elena mi ga je podarila v oddaji Klepet ob Kavi. Nadvse hvaležna sem! Zelo dobro mi služi, nosim ga ves čas, postaja del mene ... Elena Seničar, hvala še enkrat!

Jasmina Kandorfer
Producentka oddaje Klepet ob kavi (Ljubljana)
1
2
3